Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake 2'den Haber Var !

 
     Uzun süredir hakkında konuşulan ancak Remedy tarafından herhangi bir açıklamada bulunulmayan Alan Wake 2 için yeni ve doyurucu bilgiler geldi.
 
     Resmi Xbox dergisinin son sayısına  açıklamada bulunan yapımcı ekipten Osarki Hakkinen devam oyunu için "parçalar bir araya gelmeye başladı" dedi:
 
 " Oyun için yayınladığımız The Signal bölümü sonrasında söz verdiğimiz gibi The Writer bölümü ile hikayeye yön vermeye devam edeceğiz. Oyunun takipçilerine söz veriyorum ki The Writer bölümü sizi devam oyununa götürecek ve böylelikle siz de Alan Wake'in nereye yöneldiğini bilmiş olacaksınız. Sizi sonu noktalanmamış olarak biten bir hikaye ile başbaşa bırakmayacağız. Hedefimiz ilk oyunla birlikte hikayenin temellerini oluşturmaktı. Bunu başardık ve şimdi DLC paketleriyle ikinci oyuna, tüm bir hikayeye ev sahipliği yapacak olan Alan Wake 2'ye  doğru yol alıyoruz. Hatta ikinci oyundan keyif almak için ilk oyunu oynamanıza gerek dahi olmayabilir."
 
     Uzun yapım aşamasından sonra raflarda yer bulan Alan Wake, devam oyunu ile bizi çok bekletmeyecek gibi görünüyor. Hikayenin sonunu merakla bekliyoruz.
 
 
  Kaynak
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Alan Wake Remedy Xbox 360 Microsoft Action
Ubisoft 'Bloody Good Time'ı Duyurdu L.A Noire Ertelendi, RDR Satış Rakamları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

3.9.2010 15:35:24

0
Valla AW'nin bana göre X360 için çok önemli bir yeri var malum bu nesilde Sony yeni IP'leri duyururken MS sürekli devam oyunlarıyla gelmişti..(ki Xbox 1'de ki önemli seriler hep PC'ye de çıktı)..GeOW'u da ilk oyunuyla yine PC'de görmüştük ama AW tamamen 360'a özel bir IP ve bu serinin devam etmemesi çok kötü olurdu..İlk oyunda az hataları vardı biraz giderirlerse klasik bir oyun olur..

PETTIBONE

3.9.2010 11:04:43

0
Bunda şaşırılıcak bir şey böyle birşeyin olması gerekirdi. Single üzerine kurulu bir oyun olsa da multi getirirlerse satış rakamları çok rahat 1m'u geçer.

Jack Rabbit Slims

3.9.2010 00:17:32

0
Yardır be Remedy :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız