Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon RPG Enshrouded, PC için Geliyor

 
 
Portal Knights geliştiricisi Keen Games, PC için hayatta kalma aksiyon RPG'si Enshrouded'ı duyurdu. Oyun, 2023 yılının sonlarına doğru Steam üzerinden erken erişim olarak yayınlanacak.
 
Enshrouded kreatif direktörü Antony Christoulakis bir basın açıklamasında "Enshrouded, Keen Games'in yıllardır yayınlamayı hayal ettiği oyun. Bunu oyuncularımıza getirmek ve topluluğumuzla birlikte Enshrouded'ın geleceğini şekillendirmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.
 
Ek olarak oyun için bir tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosu yaklaşık 2 dakika sürmekte. Fragmanın başında ana karakterin bir kapsül içinde uyandığı gözüküyor. Daha sonra kahramanımız, oyun içinde yer alan çeşit çeşit mekanlardan geçerken çeşitli düşmanlar ile karşılaşıyor. Ek olarak oyunda uçabilme ve inşa etme özelliği de gösteriliyor.  
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Sen Flameborn'sun, ölmekte olan bir ırkın son umudusun. Uyanın, yozlaştırıcı bir sisin dehşetinden kurtulun ve krallığınızın kayıp güzelliğini geri kazanın. 16 oyuncuya kadar bu kooperatif hayatta kalma Aksiyon RPG'sinde uçsuz bucaksız bir dünyaya adım atın, cezalandıran patronları yenin, büyük salonlar inşa edin ve yolunuzu çizin.
 
Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon RPG Enshrouded PC
Yarış Oyunu F1 23, 16 Haziran'da Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor Biomutant Switch konsoluna geliyor: Çıkış tarihi açıklandı

Ömer Hayyam12

4.5.2023 00:23:22

0
Güzel görünüyor oynanış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız