Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu Panic in Sweets Land PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı ve geliştirici Sonic Powered, gizemli bir kötülüğün sahip olduğu insan dünyasından ayrı bir fantezi diyarında geçen yandan kaydırmalı bir aksiyon oyunu olan Panic in Sweets Land'i duyurdu. Hem İngilizce hem de Japonca dil desteğiyle "yakında" Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
Panic in Sweets Land oyununda çeşitli kombo yaparak düşmanlarınızı alt edebilirsiniz. Ne kadar çok ardışık kombo yaparsanız, o kadar çok hasar verirsiniz. 
 
Oyunun hikayesi ise şu şekilde: 
Gizemli yaratıkların diyarı olan Sylphy Land, insan dünyasından farklı bir alemde var olur. Peri kraliçesi Miruru tarafından yönetilen bir fantezi dünyasıdır. Ancak bir gün, kötü ruhlu Evil, perileri ele geçirdi ve perileri kötü perilere dönüştürdü! Lime, Mint ve Puffee, kötülüğü perilerin kalbinden kovup Sylphy Land'e barışı geri getirebilecek mi?
 
Oyunun tanıtım videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon Panic in Sweets Land PC
Simülasyon Oyunu Alchemic Cutie, Konsollar için 16 Haziran'da Çıkış Yapıyor 90'lardan ilham alan korku oyunu Greyhill Incident bizlere neler sunuyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız