Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Nişancı Oyunu Exoprimal için Yeni Oynanış Videoları Yayınlandı

 
 
İlk olarak Mart ayında PlayStation State of Play etkinliğin sırasında duyurulan ve Capcom tarafından geliştirilen Exoprimal, bilim kurgu temasına sahip aksiyon nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak olan bu yapım için iki kapalı ağ testi daha yapılacak.
 
İkinci kapalı ağ testi 25 Temmuz'da sonuncusu ise 7 Ağustos tarihinde yapılacak. 25 Temmuz'da yapılacak olan ağ testi 6 saat, 7 Ağustos'taki ise 24 saat sürecek. Bu testlerin ardından gelecek olan geri bildirimler ile oyunda iyileştirme çalışmaları başlayacak. Capcom, testlerin amacının "oyunun kalitesini artırmak ve hataları ortadan kaldırmak" olduğunu belirtiyor.
 
Exoprimal, co-op tabanlı çok oyunculu deneyime öncülük ediyor. Oyunun ana modu Dino Survival'da takımlar, beşe beş olarak mücadele ediyor. Maçta diğer takımlardan önce görevleri tamamlamak için yarışıyorsunuz.

Exoprimal, 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Kapalı ağ testinden oynanış videoları 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle nişancı aksiyon Exoprimal
Assassin's Creed Liberation HD, 1 Eylül'den İtibaren Erişime Kapatılıyor Rockstar: GTA VI'da Beklentileri Aşmak Gerektiğinin Farkındayız

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız