Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Macera Oyunu AMEDAMA, 2024'ün Başına Ertelendi

 
 
Yayıncı ve geliştirici IzanagiGames ve geliştirici ACQUIRE, yandan kaydırmalı, aksiyon macera oyunu AMEDAMA'yı daha önce planlanan 2023 çıkış penceresinden 2024'ün başına erteledi. Oyun, Steam aracılığıyla PC için satışa sunulacak. Ek olarak şu anda bir demo mevcut.
 
AMEDAMA, ACQUIRE ve IzanagiGames'in sunduğu yepyeni bir yandan kaydırmalı, aksiyon macera oyunudur; karakter tasarımı (Fate /Grand Order , Touken Ranbu) ve Yuko Komiyama'dan (Monster Hunter serisi) müzikler içerir. AMEDAMA'nın tarihi Japon ortamı, çarpıcı bir piksel sanatı stiliyle hayata geçiriliyor.
 
Yushin ve kız kardeşi Yui, yerel şemsiye dükkanını işletiyorlar. Bir akşam dışarıda yağmur yağarken, bir grup adam içeri daldı ve Yui'nin gözleri önünde Yushin'i öldürdü. Ruhundan başka hiçbir şeyi kalmayan Yushin, kız kardeşini bulma ve onun ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarma arayışında, elinden gelen her türlü bedeni ele geçirerek diş ve tırnağına karşı savaşmak zorundadır.
 
Ruhunun kaybolmasına sadece yedi gün kala onu zamanında kurtarabilecek mi? Kendinizi Edo döneminin son yıllarında feodal Japonya'ya taşıyın ve çarpıcı yeni 2D görsellerle hayata geçirilen bir yağmur ve reenkarnasyon hikayesini deneyimleyin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon Macera AMEDAMA pc
Nişancı Oyunu Snezhinka: Sentinel Girls 2 PC için Duyuruldu Call of Duty Oyunlarından 23 Binden Fazla Hileci Banlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız