Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon-Bulmaca Oyunu Overturn HTC Vive ve Oculus Rift'e Geliyor

 
     HG Studio ve YJM Games'in ellerinde şekillenen aksiyon-bulmaca türündeki Overturn önce Steam'den yeşil ışık aldı bugün ise HTC Vive ve Oculus Rift için çıkış yapacağı duyuruldu.
 
     Ölümcül deneylerin yapıldığı laboratuvarlardan kaçış hikayesini konu alan Overturn, dinamiğinde  reaksiyona dayalı hızlı tepkilerin bulunduğu çeşitli tüfeklerin, enerji kaynaklarının, bombaların ve robotların bulunduğu, zamanı yavaşlatma gibi özelliklere sahip ve renkli dünyasıyla da dikkat çekiyor.
 
     Oyunun duyurusuyla birlikte önümüzdeki dönemlerde çoklu oyuncu deneyimi adına çalışmalar yapmayı planladıklarını söyleyen ekip, içerik üreticilerini de düşünerek oyunu tasarlarken yayıncıların ihtiyaç duyacağı özellikler ve arayüz konusunda da çalışmalar yaptıklarını belirtti.
 
     Overturn 17 Ekim 2017 tarihinde Steam ve Oculus Store üzerinde 29.99$ fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Yayınlanan teaser trailer videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vrfocus overturn aksiyon bulmaca vr steam htc vive oculus rift pc
EVE: Valkyrie Warzone Çıkış Videosu Yayınlandı Halo Wars 2: Awakening the Nightmare İçin Çıkış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız