Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aion, 28 Şubat'ta Avrupa İçin F2P Oluyor


    Aion'un 28 Şubat'ta Free-to-play kategorisine ilk adımını atacağı onaylandı. Bu değişiklik oyunun İngilizce, Fransızca ve Almanca sürümleri için aynı anda gerçekleşecek.
 
    F2P'ye geçildikten sonra Aion için 3.0 güncellemesine odaklanalıcak. Bu güncellemenin bahar ayında yayınlanması planlanılıyor. Aion için, ödeme yapmış olanlar ve 27 Şubat'ta yeni sunuculara transfer olan herkese de Aion Coin'ler hediye edilecek. Bu coin'ler 28 Şubat'tan itibaren Aion'un sanal dükkanında harcanmaya müsait durumda olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg aion pc ncsoft f2p
Vita İçin Facebook Uygulaması Yayınlandı Sine Mora'nın Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CeyCeySaN

24.2.2012 00:42:02

0
İnş Dediğiniz gibi Olmaz Uzun Zamandır Beklediğim Ama Oynayamadığım Bir Oyun Umarım Beklentileri mi Karşılar

BSC Misafiri

23.2.2012 21:08:50

0
F2P olsa da oyunda yine üyelik seçenekleri var : Starter Pack; daha önce hiç oynamayan oyuna yeni katılacak olanlar ; Veteran Pack daha önce ücretli oynamış olup f2p devam edicek olanlar; Gold Pack'e ise premium user olarak aylık 10 euro verenler sahip olucak .Oyunun tüm özelliklerinden sonuna kadar yararlanabilmek için yine para vererek Gold Pack almak zorunda olucak oyuncular. Account tipleri için kısıtlanan ozelliklere örnek vermek gerekirse ; Starter Pack için arkadaş listende olmayanlara fısıldamak mümkun olmazken Veteran Pack'te ve Gold Pack'e sahip olanların bu özelliği kullanabilmesi gibi.Starter pack icin sınırlananlardan bir kaçı şunlar (dikkat edin hepsi değil=) ) : açılabilen karakter sayısı en cok 2, dünyadan sohbet yok,ticaret sınırlı,shoplar sınırlı,postada olan bir takım sınırlamalar,kaynak toplama sınırlı vb.. gibi. Oyunculara biraz ucundan gösterip vermemek gibi olucak bu f2p tarzıda hadi bakalım hayırlısı..

ShafakCool

23.2.2012 18:42:11

0
Evet ben kapalı betaya katıldım. Türkiye'de de f2p olacak.

devrimdoga

23.2.2012 17:15:39

0
Peki bu Türkiye içinde geçerli mi ? Yani 28 şubatta bizde f2p oynayabilecek miyiz ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Aion
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız