Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ailenizle Oturup Oynayabileceğiniz Bir Oyun: Gods And Monsters

 
Filmlere, dizilere ve kitaplara baktığımız zaman en çok satanların bununla birlikte en iyi yorumlar alanların genel kitleye hitap ettiğini görürüz. Arada istisnalar olabilir, ancak bir düşünün fantastik ve süper kahraman filmleri ne zamanki genel izleyici kitlesine hitap etti, o zaman daha çok kazanmaya başladı. 
 
Ancak bu durum oyunlar için çok da geçerli değil. Oyun dünyasında en çok satanlar 18+ kitleye hitap eden Red Dead Redemption 2 yahut Mortal Kombat 11 gibi çok da cici olmaya yapımlar oluyor. Ancak eşinizle, çocuğunuzla ya da kardeşinizle oyun oynamaktan keyif alıyorsanız Ubisoft'un yeni oyunu Gods and Monsters'ı deneyebilirsiniz. . 
 
GameIndustry'ye konuşan Ubisoft'tan Alain Corre, oyunları hakkında konuştu:
 
"Konferansımızın sonunda hayranlarımıza her zaman farklı ve benzersiz bir şeyler gelmek istiyoruz. Bununla birlikte kitlemize farklı oyunların da yapımcılığını üstlendiğimizi göstermek istedik. God and Monster 12+ bir oyun olacak. Çok fazla Clancy oyunu yaptık ve Just Dance dışında da aile oyunlarımız olduğunu göstermek istedik."
 
Gods and Monster 25 Şubat 2020 yılında Nintendo Switch, PlayStation 4, PC ve Xbox One için çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamingBolt Ubisoft Family Gods and Monsters RPG
Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 29 Ekim'de PS4, Xbox One ve Switch için; Bu Kış PC için Çıkacak Total War: Three Kingdoms Hikaye DLC'si Eight Princes Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2019 17:20:46

0
Bu oyun yüzünden Assasins Creed Odyssey için verdikleri 2 yıl boyunca içerik sözünden döndüler. Odyssey'e geleceği söylenen DLC'lerin gelmeyeceğini açıkladılar.

gypaetus

17.7.2019 16:27:44

0
legend of gods breath of the monsters yapıcaz diyor yani

Sarohan

17.7.2019 14:26:45

0
Başlığa bak, haber içeriğinde ki yanlış AC:Odyssey resmine bak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Immortals Fenyx Rising
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız