Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AiBell Game Localization ile Playway S.A Partnerlik Anlaşması İmzaladı

   Türk oyun yerelleştirme firması AiBell Game Localization ile video oyun yayıncısı Playway S.A partnerlik anlaşması imzaladı.
 
   Bu anlaşma sonucu Playway S.A'nın yayıncılığını yapacağı hemen hemen bütün oyunlar resmî Türkçe dil desteğine sahip olacak.
 
   AiBell Game Localization tarafından konu hakkında yapılan açıklama şu şekilde:
 
"Öncelikle bildiğiniz üzere simülasyon oyunları için resmî Türkçe dil desteği sağlanıyor olması artık bir alışkanlık hâline geldi. Bu konuda dünya çapında en istikrarlı, en başarılı ve en üretken firmaların başında Playway S.A isimli Polonya firması geliyor. Sayısız çeşitlilikte simülasyon oyunlarıyla oyunculara hem simülasyon tutkusunu aşılamakta hem de gerçek hayatta vakit bulup da yapamadığımız bazı işleri tecrübe etmemizi sağlayarak çeşitli işleri öğrenmemizi sağlamaktadır.

Şimdiye dek kendileriyle uzun soluklu bir çalışma dönemimiz olduğunu söyleyebilirim. Car Mechanic Simulator 2014 oyunuyla tanışmaya başladığımız Playway S.A firması ile aldığımız kararı açıklamaktan büyük bir sevinç ve gurur duyuyoruz.

Bir aksilik olmazsa bundan sonra Playway S.A'nın dağıtımını yaptığı hemen hemen bütün oyunlar, AiBell Game Localization olarak bizlerin katkılarıyla resmî Türkçe dil desteğine sahip olacaktır."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AiBell Game Localization
Hellblade: Senua’s Sacrifice Xbox One Fragmanı Ken Follett's The Pillars of the Earth'e Türkçe Altyazı Seçeneği Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deadlight54

30.3.2018 21:46:36

0
Darısı diğer oyunlara.

Venomstr

30.3.2018 03:09:57

0
Güzel haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız