Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aeterna Noctis 15 Aralık'ta Çıkış Yapacak

 
 
Geliştirici Aeternum Game Studios, 2D elle çizilmiş Metroidvania oyunu Aeterna Noctis'in 15 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun hakkında
 
Heyecanlı savaşlar ve yetenek tabanlı platform bölümleriyle zorlu bir elle çizilmiş 2D Metroidvania. Karanlığın Kralı (King of Darkness) olarak bu destansı orijinal hikâyede 16 farklı ve bağlantılı alanda gezerek güçlerini yeniden kazanmasına yardımcı ol. 
 
Zorluk seviyesi

Aeterna Noctis ilk seviyeden itibaren zorlu ancak adil bir ilerleyiş gösteriyor ve oyuncu kontrollerde tecrübe kazandıkça ve yeni yetenekleri açtıkça giderek zorlaşıyor. Oynanışı seni her zaman tetikte tutuyor ve her zorluğu tamamladığında haz almanı sağlıyor.
 
Güzel ve derin hikâye

Aeterna Noctis'in oynanışı orijinal, derin ve duygusal bir hikâyenin etrafında gelişerek en deneyimli oyuncuları bile destansı anlar ve beklenmedik olaylarla etkisi altına alıyor.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Tales of Arise - Forge Your Path Fragmanı Toy Soldiers HD 30 Eylül'e ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız