Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Adewale" Assassin's Creed: Rogue'da Bulunacak


     Bildiğiniz gibi Ubisoft yeni nesil Assassin's Creed oyununun yanında geçtiğimiz nesil konsolları için de yeni bir Assassin's Creed oyunu geliştiriyor. Assassin's Creed: Rogue adını alacak bu yapım içn Ubisoft yeni bir bilgi paylaştı.
 
     Firma resmi Twitter hesabı üzerinden Assassin's Creed: Rogue'da Adewale'in döneceğini yayınladığı bir görselle açıkladı. Yayınlanan görselde karşımıza daha yaşlı bir Adewale çıkıyor. Oyunun  Assassin’s Creed Black Flag'den 25 yıl sonra geçeceğini hatırlatalım. Assassin's Creed: Rogue 11 Kasım'da PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed: Rogue Ps3 Xbox 360 Assassin's Creed: Rogue Ps3 Xbox 360
Five Nights at Freddy's'in Devam Oyunu Gözüktü Şu Anki 3DS Modelleri, Super Smash Bros Oynatırken MiiVerse'ü Çalıştıramayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.9.2014 11:30:12

-1
Oyunun ana karakterini hiç beğenmedim, suikastçi avlayan bir templar olmak fikri de rahatsız edici ki haberdeki resimde bile Adewale ile savaşılıyor. Kısacası oyunla ilgili ilk izlenimlerim pek iyi değil ama yine de çıkışına yakın oynanış videolarını gözden geçireceğim.

BSC Misafiri

14.9.2014 19:19:22

0
Ne yapcaz tapınakçı olarak bir assassin'i mi öldürcez.Bu senaryoda bir yanılma söz konusu, ubisoft böyle şeyleri sever

jeofoking

14.9.2014 18:28:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: firkateyn Zaten black flagda senaryoya dair fazla bilgi yoktu. Haythamin nasil tapinakci oldugunu sozde black flagda bahsedecekti ama bunun yerine ayri oyun yapmislar. Bu oyun blak flag 2 gibi bisey olmus. 2 sizi yaniltmasin, hicbir yenilik yok hikaye haricinde :)
hmm sayende yanılmaktan kurtukdum sağol

firkateyn

14.9.2014 16:40:05

0
Zaten black flagda senaryoya dair fazla bilgi yoktu. Haythamin nasil tapinakci oldugunu sozde black flagda bahsedecekti ama bunun yerine ayri oyun yapmislar. Bu oyun blak flag 2 gibi bisey olmus. 2 sizi yaniltmasin, hicbir yenilik yok hikaye haricinde :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed: Rogue
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız