Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision, İkinci Dünya Savaşı Temasının Doğru Bir Seçim Olduğuna İnanıyor

 
   Serinin bir önceki oyunu ile uzaya çıkan Call of Duty hem satış anlamında beklentilerin altında kalmış hem de bazı oyuncular tarafından oldukça olumsuz bir şekilde eleştirilmişti. Activision bu kez İkinci Dünya Savaşı'na geri dönecek olan Call of Duty'nin doğru bir karar olduğuna inanıyor.
 
   Activision CEO'su Eric Hirshberg 30 Haziran ile birlikte sona eren finansal çeyrek raporlarının paylaşıldığı konferans esnasında yeni Call of Duty oyunu hakkında konuştu. Eric Hirshberg, Call of Duty: WWII'nun doğru zamanda doğru oyun olduğuna inandıklarını ve yere inmenin, otantik askeri içeriğe geri dönmenin iyi bir zamanlama olduğunu belirtti. 
 
   Eric Hirshberg E3'te multiplayer modunu oynayanlar tarafından da güzel geri bildirimler aldıklarını söyledi. Ayrıca, WWII duyuru fragmanının Call of Duty tarihinde en çok beğeni alan video olduğunu, Nazi Zombi fragmanının da en çok beğeni alan Zombi fragmanı olduğunu belirtti.
 
   Hatırlayanlar olacaktır, geçtiğimiz yıl Call of Duty: Infinite Warfare en çok eksi alan YouTube videolarından birisi olmuştu. Bu sene ise zıt bir durum ile karşı karşıyayız.
 
   Call of Duty: WWII 3 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: WWII Activision Sledgehammer Games
Bandai Namco Gamescom 2017 Oyun Listesini Yayınladı Ghost Recon Wildlands için Demo Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

4.8.2017 23:13:34

0
MW 2 bir gelse ortada çarşı pazar kalmaz. Bence böyle bir hamledede bulunacaklar.

emredeicide

4.8.2017 19:20:47

0
2.dünya savaşı teması hep iyiydi zaten.yığının taleplerine uyup para basmak için yön değiştirdiler ve sonunda popülist olmayı bırakıp özüne dönmesi güzel bir şey.

BSC Misafiri

4.8.2017 16:19:14

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Dark Poison Adam egosunun yüksekliğinden CoD serisinin öldüğünün hala farkında değil.Twitch'de CoD yayınları eskiden ilk 5,10 arasından asla inmezdi.Şimdi yerlerde sürünüyor.Oynayan sayısı zaten ciddi derecede azaldı.WW2 doğru temaymış.Artık multiplay shooter türü başka bir yere evriliyor,battleroyale tarzı oyunlar çok popüler,ben ne kadar sevmesem de bu türü,oyuncuların büyük çoğunluğu bu oyunları seviyor.CoD tipi oyunların silkinip köklü değişikliklere gitmesi lazım.Tema değiştirmek sadece anakartı yanmış bilgisayara yeni ram takmaya benziyor.
Asıl sorun şu ki, son zamanlarda türemiş MOBA, Battle Royale, Collectible Card Game gibi türler hiçbir sanatsal değeri olmayan tamamen maddi kaygılar nedeniyle ortaya çıkmış türler. Bahsettiğimiz COD Infinity Ward eski Infinity Ward iken sanatsal değeri olan bir oyundu. Sonra COD ticarete döndü, yerini alan diğer türler bu konuda Call of Duty'den beter. İşin doğrusu bazen düşünüyorum ne olacak bu oyunculuğun sonu diye. Herhalde sanatsal değeri olan oyunlar oynayanlar pop müzik varken klasik müzik dinleyen azınlık gibi olacak.

Wayward Son

4.8.2017 13:31:55

0
Valla MW Remastered harika oldu. Oyun taş gibi, fena oturaklı. Eskiden verdiği keyiften hiçbir şey eksilmemiş. MW2'nin de Remastered versiyonu gelirse asıl o zaman yıkılır etraf. WW2 konusuna gelince her türlü gideri var. Çünkü COD formülünü kullanan AAA oyun yok ve girip 3-5 el atıp kafa dağıtmak için biçilmiş kaftan. Bünye her zaman Insurgency, BF gibi uzun süreli oyunları kaldırmıyor çünkü.

Guest-2C5CD639E

4.8.2017 12:42:10

+3
Her ne kadar küçük yaşlardan beri Cod'a olan sevgim varsa son 3 yıldır Cod'u cod olarak göremiyorum maalesef CS GO'dan farksız oldu. Bi eski oyunlara bakın, birde şimdikilere arada dağlar kadar fark var. COD 2'den aldığımız zevki anlatamam bile o derece seviyordum. Haritalar, Oynanış, Grafikler (ozamana göre) en iyisiydi dört dörtlüktü. Oynarken ciddi anlamda 2.dünya savaşında zannediyordum öyle kaptırırdık ki kendimizi, şimdi ki nesil sağolsun her şey onlara göre yapılıyor. Oyun yapımcıları eski nesil oyuncuları düşünmüyor artık, para nereden akarsa ona göre yapıyorlar.

BSC Misafiri

4.8.2017 12:36:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Kim ne derse desin battlefield daha gerçekçi olsada call of duty nin verdiği zevki asla vermiyor.
Bak o da doğru. sanki BF Senin sevdiğin kız, Cod Seni seven kız gibi. :)

Dark Poison

4.8.2017 11:51:19

+4
Adam egosunun yüksekliğinden CoD serisinin öldüğünün hala farkında değil.Twitch'de CoD yayınları eskiden ilk 5,10 arasından asla inmezdi.Şimdi yerlerde sürünüyor.Oynayan sayısı zaten ciddi derecede azaldı.WW2 doğru temaymış.Artık multiplay shooter türü başka bir yere evriliyor,battleroyale tarzı oyunlar çok popüler,ben ne kadar sevmesem de bu türü,oyuncuların büyük çoğunluğu bu oyunları seviyor.CoD tipi oyunların silkinip köklü değişikliklere gitmesi lazım.Tema değiştirmek sadece anakartı yanmış bilgisayara yeni ram takmaya benziyor.

rambocuk

4.8.2017 11:11:20

0
Codun silah özelleştirmeleri perkleri çok hoş oluyor online kısmında umarım onları eksik etmezler yoksa bf1 gibi kısa sürede sıkar

BSC Misafiri

4.8.2017 10:22:45

0
advanced ve infinite den kat kat daha doğru bir seçim emin olun..

BSC Misafiri

4.8.2017 10:22:42

+3
Kim ne derse desin battlefield daha gerçekçi olsada call of duty nin verdiği zevki asla vermiyor.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty World WarII
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız