Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision, Wii U'ya Destek Sözü Verdi


   Wii U'yu destekleyenler günden güne artmaya devam ediyor. Daha önce Ubisoft cephesinden gelen ve Nintendo'nun yeni konsoluna adeta doping etkisi yaratan oyun desteği, şimdi de Activision'dan gelecek gibi görünüyor.
 
   Activision, bu konuda aceleci davranmak niyetinde değil. Söylenenlere göre firma, öncelikle taşların yerine oturmasını bekliyor. Yani yeni projelerini şimdi değil, ileriki dönemlerde açıklığa kavuşturmayı düşünüyorlar.
 
    Verecekleri destek hakkında konuşan Activision patronu Eric Hirshberg, daha önce Wii platformuna çok sayıda Call Of Duty oyunu getirdiklerini ve yeni konsolu eskisine nazaran çok daha marifetli bir yapıda olduğunu belirtti.
 
    Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Black Ops 2'nin Wii U'ya geleceği dedikoduları çoğalmış, ancak konu hakkında resmi bir açıklama gelmemiş. Şimdi ise Hirshberg'in eski Call Of Duty oyunlarını örnek vermesi, serinin yeni bir oyununun Wii U'ya çıkmasına işaret ediyor olabilir. Yine de resmi açıklamayı beklemek en sağlıklısı olacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Nintendo Wii U Konsol Console black ops 2 activision cod söz destek support
Doom 3 BFG, Playstation 3'de Sorun Yaşıyor Minecraft'ın Xbox 360 Sürümüne Güncelleme Geliyor

BSC Misafiri

13.6.2012 11:25:19

0
Black Ops 2 gelmeyecek miydi işte ben mi yanlış biliyorum?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız