Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision Blizzard Oyunları GeForce Now Kütüphanesinden Kaldırıldı

 
Nvidia'nın geçtiğimiz hafta kullanıma açılan video oyun streaming servisi GeForce Now'dan bazı oyunlar kaldırıldı.

Nvidia temsilcisinin GeForce Now forumu üzerinden yaptığı açıklamaya göre, Call of Duty: Modern Warfare, Overwatch, Diablo 3 ve daha fazlası dahil olmak üzere Activision ve Blizzard oyunları yayıncının isteği üzerine sistemin kütüphanesinden kaldırıldı.
 
"GeForce Now'un sağlam bir PC oyun kütüphanesine sahip olması için çeşitli yayıncılarla birlikte çalıştık. Bu, sürekli olarak yeni oyunlar eklememiz ve bazen de diğer dijital servislerde olduğu gibi bazı oyunları kaldırmak zorunda olduğumuz anlamına geliyor."
 
"Onların isteği üzerine, Activision Blizzard oyunları servisten kaldırıldı. Talihsiz bir durum olsa da, ileride kaldırılan bu oyunları ve daha fazlasını yeniden kütüphaneye eklemek için Activision Blizzard ile birlikte çalışmayı umuyoruz. Şu anda desteklenen yüzlerce oyuna ek olarak, geliştiricilerin servise dahil olmasını istedikleri 1.500'den fazla oyun var. Eklediğimiz oyunlar ile ilgili haftalık güncellemeleri takip etmeyi unutmayın." 
 
GeForce Now ücretsiz ve aylık € 5.49 olan Founders aboneliklerine sahip. Resmi sayfasına nvidia.com/en-eu/geforce-now adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer GeForce Now Nvidia video oyun streaming servisi
Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX için Yeni Fragmanlar Yayınlandı ve Ön Yüklemeye Açıldı Satisfactory Steam Erken Erişime Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RaiTrQ

12.2.2020 18:09:07

0
Harbiden oysa oynayamayan pek çok insanda alır daha çok oyun satarlardı

Lord Melkor

12.2.2020 12:41:02

0
Ne alaka ya bu serviste oyunu zaten almış olmanız gerekiyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GeForce Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız