Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision Blizzard Oyunları, Bir Yanlış Anlaşılmadan Dolayı GeForce Now Kütüphanesinden Kaldırıldı

 
 
Nvidia'nın oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan teknolojisi GeForce Now geçtiğimiz hafta erişime açıldı. Yayınlandıktan sonra 20'ye yakın Activision Blizzard oyunu GeForce Now kütüphanesinden kaldırıldı.
 
Olaydan birkaç gün sonra Nvidia durum ile ilgili bir açıklama yaptı ve bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. "Activision Blizzard, GeForce Now'un beta aşamasında bize harika bir ortak oldu. Yanlış anlaşılmayı kabul ederek oyunlarını hizmetimizden kaldırdık. Umarız ki ilerleyen süreçte tekrar ortak oluruz ve oyunlarını kütüphanemize ekleyebiliriz." 
 
Yani aralarındaki anlaşma sadece beta süreci için yapılmış ve beta bittikten sonra oyunlar kaldırılmış. Nvidia, oyunların beta sürecinden sonra da kalacağını düşünmüş ancak sonrasında Activision Blizzard oyunların kaldırılmasını istemiş. Ayrıca Activision Blizzard'ın açıklamasına göre oyunlarının kaldırılmasının sebebinin Activision Blizzard'ın YouTube ile yani Google ile yaptığı anlaşma ile ilgili olmadığını açıkladı. 
 
GeForce Now yayınlanmadan önce Rockstar Games, Square Enix ve Capcom gibi firmaların oyunları da sistemden kaldırılmıştı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon GeForce Now Nvidia video oyun streaming servisi
Katana Kami: A Way of the Samurai Story için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı The Witcher Dizisinin İkinci Sezon Kadrosuna Lambert ve Coën Katılıyor

Jack Rabbit Slims

17.2.2020 17:38:38

+1
Başlığınız yanlış olmuş. Oyunlar bir yanlış anlaşılmadan kaldırılmış olsa yanlış anlaşılma çözülünce tekrar eklenmesi gerekir. Halbuki yanlış anlamadan dolayı sistemde tutulan oyunlar kaldırılmış burada.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GeForce Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız