Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision Blizzard, Fransa Versay'daki Ofisini Kapatıyor

 
Bloomberg'ten Jason Schreier'ın haberine göre, Activision Blizzard bu sabah Fransa Versay'daki çalışanlarını bilgilendirerek ofisin kapatılacağını açıkladı.

Versay ofisinde 2019 itibarıyla 400 civarında kişi çalışıyordu ve Activision Blizzard'ın Avrupa bölgesindeki pazarlama, müşteri desteği ve yerelleştirme çalıştırmalarını gerçekleştiriyordu.

Şirket ilk başta Versay ofisinin yarısını Londra'ya taşımayı planlıyormuş fakat Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci Brexit ve corona virüsü sebebiyle bundan vazgeçilmiş.
 
Kaç kişinin işini kaybedeceği, kaç kişinin diğer ofislere yerleştirileceği hakkında henüz bir bilgi yok. Fransa'da toplu işten çıkarmalarda şirketlerin çalışanlara büyük tazminat paketleri vermesi yönünde iş kanunları var.
 
Activision Blizzard, önümüzdeki hafta çalışanlarına detaylı bilgi verecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Bloomberg
PlayStation Now'a Days Gone, MediEvil ve Daha Fazlası Eklendi Watch Dogs: Legion Season Pass ve Çıkış Sonrası İçerikleri Detaylandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız