Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Macera Oyunu Infinity Nikki için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

 
 
Çinli geliştirici Papergames ekibi, Infinity Nikki için yeni bir fragman ve müzik videosu yayınladı. Fragmanın adı ise "Nikki and the God of Beautiful Dreams" olarak paylaşıldı.
 
Fragman açıklamasında, “Gördüğün en harika rüyayı hatırlıyor musun? Nikki ile büyülü bir rüya dünyasına gelin! Nikki, hayal dünyasında dört yaşındadır ama tek başına büyülü bir maceraya atılır. Maceranın sonunda Nikki eve döner ve çok sevdiği büyükannesiyle tanışma fırsatı bulur. Bu rüya Niki'yi cesaretlendirdi ve büyümesine yardımcı oldu. Ona ilerlemesi için cesaret verdi.'' yazısı yer almakta.
 
Infinity Nikki oyununda oyuncular ana kahramanlar Nikki ve Momo'ya katılarak açık dünyayı özgürce keşfedecek ve kendine özgü oyun tarzlarını oluşturabilecek. Oyunda kahramanların görünümlerini değiştirebilecek, yeni yerleri ortaya çıkaracak ve daha fazlasını yapabileceğiz. 
 
Infinity Nikki, PlayStation 5, PlayStation 4, PC, iOS ve Android için geliştirme aşamasındadır.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Infinity Nikki PlayStation 5 PlayStation 4 PC iOS Android
Returnal'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı The Rumble Fish 2 için Çıkış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız