Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Achievement Hastası Jason"

Bu resmi gördüğünüzde sizin de içinize su serpiliyor mu?

Onun adı Jason Capriano... Kendisi Xbox 360'daki oyunlardaki Achievement'ları açmayı hastalık haline getirmiş birisi ve herhangi bir Achievement'ı açmak için saatlerini harcamayı kendi kendine alışkanlık hatta hastalık haline getirmiş biri... 


Jason bu hastalıktan iyileşti ve o anlarını bir röportajda anlatıyor ve Achievement hastalığını şöyle özetliyor:


     "Şu anda iyileştiğim kanıtlansa dahi hala içimden bir parça yeni bir Achievement açmak için can atıyor diyebilirim. Artık sadece eskisi kadar bunu saplantı haline getirmiyorum. Önceleri Superman'i (Superman: Returns) 30 Achievement puanı için 10.000 mil uçurmaya çalışırdım. Bunun için Xbox 360 pad'ini lastik bandla yapıştırdığımı hatırlıyorum. Artık alınması zor puanları kafama takmıyorum, ve senaryoya daha çok odaklanıyorum..."


Jason'un arkadaşları ise bu röportaja rağmen Jason'ın yeni çıkan Bayonetta oyununda kaçırdığı Achievement'ları alabilmek için oyunu bitirip yeniden başladığını itiraf ettiler. Haftada 2-3 oyunu tam Achievement listesiyle bitirmeye çalışan Jason'ın bu durumu hiç de iç açıcı değil....


Görünüşe bakılırsa bazıları Xbox 360'da ki Achievement veya PS3'deki Trophy detaylarını kafaya çok takıyorlar. Aranızda bu durumda olanlar var mı bilmek isteriz?



Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak achievement jason capriani
Metro 2033'ün Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Dead Space 2 Collector's Edition'da Ne İstersiniz?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yagmurcu2k2

20.1.2010 10:44:52

0
ben soul kaliburda 4 te cok kastım bu archivent olayı icin ama bazı oyunlarda acaip kolay bazılarında cok sor oluyor burdan kazandıgımız goldlar live baglanamadıgmız için hiç işe yaramıyor dimi ?

Guest-0245653D0

15.1.2010 21:05:01

0
oyunların parasının hakkını veriyormuş gerçekten

ArGoDa

14.1.2010 22:57:27

0
Harbi kırık...

zafer1857

14.1.2010 22:31:58

0
Şaşırmış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız