Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ace Combat: Assault Horizon'dan 41 Yeni Görsel

Oyunda birbirinden farklı uçakları kullanacağız.

     Namco Bandai imzasını taşıyan ve türünün şüphesiz lideri konumundaki Ace Combat serisinin yeni oyunu Assault Horizon için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. 
 
     Değişen kamera açıları ve oynanışı ile bir hayli dikkat çeken ve serinin eski oyunlarına nazaran farklı oynanış dinamiklerini oyuncular ile buluşturacak olan Ace Combat: Assault Horizon için bugün tam 41 yeni ekran görüntüsü yayınlandı.
 
     Bu yeni görüntülerde yer saldırılarından takip kamerasına kadar farklı anlara yer verilmiş. Oynanışı kadar grafikleriyle de dikkat çeken oyunun patlama ve partikül efektleri de farklı bir görselliğe sahip olacak. Sinematik geçişlere de sahip olan ve 14 Ekim'de çıkacak oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
ace combat ace combat assault horizon namco bandai action simülasyon
Harry Potter: DH Part 2'nin Çıkış Videosu Ubisoft'un Comic-Con Planları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.7.2011 01:03:18

0
gta4'e 20 metre ilerden bak yine gta4 yine. pc foğ evağ

encuni

13.7.2011 23:43:07

0
Arkadaş bunun multisi ne oynanır bea :D

SaatliBomba

13.7.2011 22:09:03

0
harikalar

mnymk

13.7.2011 22:00:42

+1
Çok değil 1.5 sene önce benım de konslum vardı ,uzak veya yakın bi zaman sonra baydı beni.Biraz grafik manyaklıgı var desem yeridir:)))Biranın soğukluğunu hissedince şımarıklık yaptım:))

BSC Misafiri

13.7.2011 21:37:40

-1
tüm oyunlar gösterildiği gibi çıksa yeni konsollara gerek kalmaz 5 6 metreden bakarsanız böyle görürsünüz kaplama kalitesi,görüş mesafesi ve anti aliasing fakiri konsollarla bu işler böyle. pc nin durumunda abartılacak bi durum yok konsol cular birayı ılık içmeye alışmış seslerini çıkarmıyorlar bira soğuk içilir mükemmelliyetçi olmak lazım biraz param yok fwliyim bununla yetinirim diyenlere sözüm yok.

Mr.Legend

13.7.2011 20:45:23

-1
Vay arkadaş ya en güzel oyunlar konsollara çıkıyor ya. Üvey evlat durumuna düştü PC bu ne lan. Oyun alacaz grafikleri eskiden neyse şimdi de aynısı olarak geliyor. Rezalet ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ace Combat: Assault Horizon ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız