Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Quite Place'in Senaristleri Bir Bilim Kurgu - Korku Filmi İçin Sam Raimi ile Birlikte Çalışacak

 
Sony, bilim kurgu korku tarzında bir filmi satın aldı. Filmin senaristleri ise son zamanların başarılı bilim korku filmlerinden A Quiet Place'in senaristlerine emanet.
 
Son zamanların başarılı filmi ve bu yıl ikincisi çıkacak olan A Quite Place serisinin senaristleri Scott Beck ve Bryan Woods, bir bilim kurgu korku filmi için Tobey Maguire'lı Spider-Man filmlerinin yönetmeni Sam Raimi ile birlikte çalışacak. Yapım ile ilgili şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 
A Quite Place serisinin ikinci filmi 4 Eylül 2020'de çıkacak. Sam Raimi ile ilgili ise en son Doctor Strange serisinin ikinci filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ı yöneteceğini öğrenmiştik. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri Scott Beck Bryan Woods bilim kurgu korku Tobey Maguire'lı Spider-Man Sam Raimi a quite place
Samsara Room Steam'de Ücretsiz Olarak Yayınlandı Tiger King ile Tanınan Joe Exotic'in Hayatını Anlatan Dizinin Başrolünde Nicolas Cage Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız