Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARK: Survival Ascended, Çıkış Tarihi Ekim 2023'e Ertelendi

 
 
Studio Wildcard, ARK: Survival Ascended'in çıkışını erteleyeceğini duyurdu. Ekip, başlangıçta bu oyunu Ağustos 2023'te piyasaya sürmeyi planlıyordu. Ancak, şimdi Ekim sürümü için planlandığını belirtti.
 
Studio Wildcard, bu oyunu Unreal Engine 5.2'de geliştirmenin oldukça zorlu göründüğünü iddia ediyor.
 
"Unreal Engine 5.2 ile çalışmayı zor bulduk ama aynı zamanda inanılmaz derecede heyecan verici. Teknolojiyi bir sonraki seviyeye taşımak için her gün yeni yollar keşfediyoruz; konsollarda ve PC'de tamamen platformlar arası modlanabilir bir oyun ekosistemini desteklemek için gereken çalışmayı yapıyoruz."
 
Ek olarak Studio Wildcard yol haritasını paylaştı. Aralık ayında Scorched Earth'ü piyasaya sürecek. Ardından ekip, 2024'ün ilk çeyreğinde Ragnarok ve Aberration'ı eklemeyi planlıyor. 
 
Ana oyunun temelli üzerine inşa edilen bu Ascended, "The Island", "Survival of the Fittest" ve tüm "Non-Canon" içerik haritalarını içerecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ARK: Survival Ascended Studio Wildcard aksiyon macera
Strateji Oyunu The Settlers: New Allies Konsollar için Yayınlandı Fallout 4'ün New Vegas Remake Modundan Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız