Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

53.000 Kişi İle Birlikte Pokemon Oynayın

 
     Pokemon hayranlarının en büyük hayali düzgün bir Pokemon Online oyunudur. Canlı bir dünyada geçen ve diğer oyuncularla etkileşimin mümkün olduğu bir online oyun henüz yok, fakat diğer insanlarla aynı anda, ilk çıkan Pokemon oyunu olan Pokemon Red/Blue serisini oynamaya ne dersiniz?
 
     Şu anda Twitch üzerinde yürütülen bir sosyal deney olan TwitchPlaysPokemon sayesinde oyunun ana karakterinin kontrolü izleyicilere veriliyor. Sohbet ekranından istediğiniz tuşu giriyorsunuz ve bu komut doğrudan oyuna aktarılıyor. Tabi ki aynı anda 53bin kişiden gelen komutlar sebebiyle karakterin kafası oldukça karışık.
 
     4. gününe giren oyun, tahmin edebileceğiniz gibi, biraz yavaş ilerliyor. Aynı anda her yöne komut veren oyuncular, start tuşuna basanlar, karakterin bir ağacı kesmek amacıyla ağaca yaklaşmasının bile on dakika sürmesini sağlıyor. Bir patikayı yaklaşık 6 saatte geçebilen oyuncuların oyunu bitirmesinin ne kadar süreceğini merak ediyoruz.
 
     Şu an 98 saattir oynanmış olan oyun, tam 4.184.098 tekil kullanıcı tarafından izlendi. Fırsat bulduğunuzda mutlaka bu yayını izleyin. Aynı anda binlerce kişi tarafından kontrol edilmeye çalışılan bir pokemon oyununu izlemek oldukça keyifli.

Bu haberin bağlantısı
URL
pokemon red twitch nintendo blue
Guild Wars 2: Glory Sistemi Kalkıyor Daylight Nisan'da PC ve PS4 için Çıkacak (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GeNoVaL

18.2.2014 04:15:37

0
Arkadaş arada girip kontrol ediyorumda ilerliyolar harbidende :D

KoRnTuNeS

17.2.2014 11:51:46

0
valla insanın görünce tekrar oynayası geliyo

artenis

17.2.2014 10:00:10

+1
oha :D

ankara

17.2.2014 08:55:38

-1
İzledim Hİç bişi anlamadım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız