Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'in Yeni Firmware Güncellemesi Yayınlandı

3DS'in son dönemlerdeki oyun ve satış performansı oldukça yüksek
     Nintendo 3DS'in konsola bir çok yeni özellik getiren firmware güncellemesi sonunda yayınlandı. Bu güncelleme sayesinde konsolumuz çok daha çekici bir cihaz haline geliyor. Peki o yenilikler neler mi?
 
* 3D video kayıt etme
* İndirilebilir içerik desteği
* Verilerinizi bir başka 3DS'e aktarma seçeneği
* Mii Plaza için yeni içerikler (bu bölümde Achievement'lara benzeyen "Accomplishment" özelliği de bulunuyormuş, buna rağmen bu özellik kullanıcı profili ile bağlantılı değil)
 
     Özellikle indirilebilir içerik desteğinin gelmesi çok önemli. Böylece geliştiriciler ve oyuncular için yeni seçenekler ortaya çıkacaktır. 3D video kayıt özelliğinin de ne kadar beklendiğini vurgulamamıza sanırım gerek yoktur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS Firmware update
Patcher: Gears of War 3 Konsol Sattırmaz Dead or Alive 5'in Sadece %15'i Tamamlandı

BSC Misafiri

7.12.2011 11:45:06

+1
tarih her zaman tekerrür etmekte :D işe bak bu nintendo herzaman konsol pazarında geridende bir cihaz çıkarsa öncekileri yakalıyor ve ezerek geçiyor?? nasıl yapıyor bunu anlayamıyorum ancak bu 3ds çok büyük başarılara imza atcak gibi geliyor :O ahh bide kopya oyun çalıştırabilse hemen anında bir supercard ve 1 terabyte büyüklüğünde bir hdd alcamki oyun torrentlerini sığdırabileyim :D :D :D çnkü aga bu oyun fiyatlarıyla bu iş olmuo 3 oyun alıosun bir 3ds parası çıkıor ne bu yaa :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız