Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS İçin Red Faction Oyunu Mu Hazırlanıyor?

 
 
     3DS basına mükemmel oyunlarla birlikte tanıtıldı. Şimdiden konsolun oyun kütüphanesi oldukça zengin diyebiliriz. Bu oyunlar arasında THQ ve Volition'ın oyunu Saints Row da bulunuyor. 3DS'e bu tür oyunların gelmesi hardcore olarak nitelendirilen kitlenin hiç kuşkusuz  büyük ilgisini çekiyor. Bu türde daha bir çok oyunu 3DS'e bekleyebiliriz.
 
    Saints Row'dan sonra bir başka Volition oyunu olan Red Faction'ın da 3DS ekranlarına geldiği söyleniyor. THQ'nun Red Faction: Battlegrounds adının websitesi alan adını alması bu tür bir spekülasyona yol açtı.
 
     Batllegrounds'ın çizgi roman gibi birşey olması beklenmiyor. Büyük ihtimalle indirilebilir bir oyun veya taşınabilir cihazlarda görebileceğimiz bir yapım olacak.
 
     Geliştirici Volition'ın şu sıralar yeni bir IP üzerinde çalıştığını da hatırlatalım. Bu yeni IP'nin bir RPG oyunu olduğu Twitter yoluyla açıklanmıştı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Red Faction THQ Volition FPS Armageddon
"id Önümüzdeki 10 Sene Yeni IP Çıkarmayacak" "Rapture İçin Söylemek İstenenler Söylendi"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Faction: Armageddon
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız