Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS XL, Japonya'da İlk Günlerinde Neler Yaptı?


    Japonya'nın popüler oyun dergilerinden Famitsu, 3DS XL'ın uzak doğuda ilk gün satış rakamlarını meraklılarıyla paylaştı.
 
     3DS XL'in 28 ve 29 Temmuz'daki satış rakamlarını gözler önüne seren bu rakamlara bakılırsa yeni konsol sürümü oldukça iyi bir iş başarmış. İlk 2 gününde toplamda 193,441 adet satan konsol ile birlikte New Super Mario Bros. 2'nin de satış rakamları gözler önüne seriliyor. Alınan bilgilere göre ilk haftasında 430,185 adet satan musluk tamircisinin yeni macerasının dijital platform eShop'ta neler başardığı ise bilinmiyor.
 
    Net satış rakamları için yarın Media Create'in yayınlayacağı raporu beklememizde fayda var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS new 3DS XL satış rakamı
ArmA 2 Modu DayZ, 1 Milyona Yaklaştı Star Wars: The Old Republic, Free to Play Oluyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.8.2012 06:59:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: re_outbreak Nintendo 3DS her ne kadar orjinal el konsolu olsa da ben hardcore oyuncuyum . Nintendo bana göre değil o yüzden Resident evil ve monster hunterdan öte hardcore hiçbir oyun yok. O yüzden playstation vita aldım . Hem bu paketin içinde şarj aleti bile yok bu nasıl bir mantıktır ?
Vitada şuan hardcoru bıraktım oyun bile yok bunun üzerine birde psp oyunlarını bile çalıştırmak için extra paralar istenirken yazdığınız mesaj çok komik kalıyor.

- The Stig -

1.8.2012 05:29:51

0
görseli yaratan arkadaş heralde nintendo xl'ı bu şekilde olmasını hayal etmişti :D canını sevdiğimin photoshoku :D

S!rJohN

1.8.2012 00:54:56

0
re_outbreak; Çünkü Nintendo kitlesi sadıktır, bu nedenle eski konsollarından birini illaki almıştır. GameBoy dan 3DS e kadar şarj aletleri aynı. Eskisini kullanabilirsin. Aleti yermek için şarj aletini ve analoğu bahane ediyorsun. Bence asıl sebep elindeki cihazın beklediğin gibi güzel oyunları sunamaması ve karşı tarafta daha fazla iyi oyunun bulunmasını yedirememen. Görende PS Vita oyunlarının tamamı hardcore kesime hitap ediyor sanacak. Vita da da hardcore kesmi çeken az oyun var.

resh_aykut

1.8.2012 00:37:31

-3
Nintendo 3DS her ne kadar orjinal el konsolu olsa da ben hardcore oyuncuyum . Nintendo bana göre değil o yüzden Resident evil ve monster hunterdan öte hardcore hiçbir oyun yok. O yüzden playstation vita aldım . Hem bu paketin içinde şarj aleti bile yok bu nasıl bir mantıktır ?

S!rJohN

1.8.2012 00:20:45

0
Sevgili darkwii; Vita da amoled ekran varda ne oluyor? Doğru dürüst oyunumu var zevkini çıkartacak. Bir konsolu konsol yapan şeyin donanım olmadığını, sahip olduğu oyun kütüphanesi olduğunu ne zaman öğreneceksiniz acaba Nintendo karşıtı insanlar. Şuan Vita ya çıkmış olan oyunların büyük çoğunluğu PS3 ten port oyunlar, çok az yeni oyunu var. 3DS e bakarsan hepsi yeni ve mükemmel oyunlar.

Kazumatr

31.7.2012 23:45:43

0
Sevgili bsc misafiri ekran farki hala var vitada amoled ekran kullaniliyor puruzsuz ve muhtesem goruntu sunuyor ama 3ds te bu yok arti ikinci analog eksigide var nintendonun vitadan hala eksikleri var sadece yapilan ekranin cok kucuk olmasi konsolu cep telefonlarindan bile kucuk gosteriyordu simdi adama benzedi biraz :D

BSC Misafiri

31.7.2012 23:42:01

0
Normal yani psvitanın elindeki en önemli koz olan ekran farkıda gitti artık nintendoyu bu nesilde kimse tutamaz

Queen Hentai

31.7.2012 22:55:29

0
e-Shop'dan da bir o kadar satmıştır. Japonlar kendi oyun kültürüne feci bağlılar. İnsanın takdir edesi geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız