Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS, Wii Ön Siparişini İkiye Katladı

Nintendo'nun 3D dünyasına hoş geldiniz!
 
     İngiltere oyun marketleri 3DS'in çıkışına hazırlanıyor. 2006 yılında Nintendo Wii'nin aldığı ön siparişle karşılaştırıldığında iki katından fazla talep gören Nintendo'nun yeni nesil taşınabilir konsolu görünüşe göre Japonyada olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılanacak.
 
    Nintendo İngiltere'nin  Genel Menajeri David Yarnton yaptığı açıklamada, 3DS'e gösterilen yoğun ilginin, kendilerinin sahip olduğu en yüksek beklentileri dahi aştığını belirtti. Konu hakkında ilginç bir bilgi de veren Yarnton, cuma günü İngiltere'de satışa çıkacak olan 3DS'in bir gün içinde satacağı rakamın 2010 yılı içerisinde İngiltere'de satan 3D destekli televizyon rakamından daha fazla olacağının altını çizdi.
 
    Japonya çıkışında, sadece 2 gün içerisinde 400.000 satan 3DS, Amazon İngiltere tarihinin en çok ön sipariş alan oyun konsolu oldu. Amazın İngiltere'den yapılan açılamaya göre Nintendo Wii'ye oranla ön siparişte % 56'lık artış göstermiş durumda. Nintendo'nun cuma günü gerçekleşecek olan 3DS çıkışı için İngiltere'ye 185.000 adet konsol gönderdiği de gelen bilgiler arasında.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Nintendo 3DS Nintendo 3DS 3DS çıkışı
Daha Fazla Fable, Halo, GoW ve Forza Geliyor Spider Man'in Yeni Oyunu Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız