Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DMark11'in Yeni Videosu Yayınlandı


 
     Hazırladığı performans ölçüm programları ile sektörün en iyi firmalarından biri haline gelen Futuremark, geçtiğimiz Mayıs ayında yeni benchmark programı 3DMark11'in tanıtımını gerçekleştirmişti. Bu tanıtım sırasında su altında geçen bir video da yayınlayan firma, 3DMark11'in yeni tanıtım videosunu ise geçtiğimiz saatlerde yayınladı.
 
     DirectX 11'in tüm nimetlerinden yararlanan bu videoda firma bu sefer bizi denizin derinliklerinden alarak geniş bir ormanın ortasına bırakıyor. Kaplama, ışık oyunları ve gölgelendirmeler ile bizleri karşılayan video, ilerde karşımıza çıkacak olan görseller için oyunculara adeta göz kırpıyor.
 
     3DMark'ın DX11 destekli olarak gelecek versiyonı 3DMark11 için yayınlanan bu yeni tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Futuremark 3DMark11 DirectX 11
Golden Sun:Dark Dawn'dan Yeni Video + Görüntüler Michael Jackson PS3 ve X 360 Sürümleri Ertelendi

BSC Misafiri

21.10.2010 17:09:18

0
tek kelimeyle şahane şu an sistemimde HD 5850 ekran kartı var ama hala DX11 göremedim bu videodaki grafikleri hakkaten DX11 yapabiliyo mu? vay be artık DX11 li oyunlar yapsınlar bari :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız