Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

38 Studios'un Mali Durumu Belirsiz

Reckoning genel olarak beğeni toplamıştı

     Kingdoms of Amalur: Reckoning ile adını duyuran 38 Studios'un şu sıralar bir MMO oyunu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Reckoning ile 1 milyondan fazla satış rakamına ulaşan ve oyunları oldukça iyi inceleme puanları alan 38 Studios'un mali durumu çok da parlak görünmüyor.
 
     2006 yılında Massachusetts'te kurulan 38 Studios, daha sonra 2010 yılında Rhode Island'a taşınmıştı. Geliştirici stüdyonun kurucusu olan Curt Schilling ise yerel yetkililerle firmanın mali durumunu görüşmek üzere bir araya geliyormuş. Söylenenlere göre vergilendirme gibi bazı konulardaki sorunlar çözülmeye çalışıyor.
 
     Rhode Island'a taşınmasıyla 75 milyon dolarlık borç alan firma bunu da Rhode Island'ta 400 kişiyi istihdam etmesi koşuluyla elde edebilmişti. Görünen o ki bu tür anlaşmalarda bazı sorunlar çıktı. Umarız Kingdoms of Amalur ile hiç de fena bir performans çizmeyen 38 Studios bu sorunları en kısa sürede çözer.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning EA Games 38 Studios RPG
Sony, The Last Guardian Konusunda Hala Sessiz Epic Games, Unreal Engine'e 3D Desteği Ekliyor

Guest-BB2CECC18

15.5.2012 14:20:02

0
Oyunun demosunu oynamıştım.Çokta beğenmiştim satışları neden böyle düşük oldu anlam veremedim.Fiyatı şuan ne kadar bilmiyorum fakat fiyatı biraz aşağıya çekseler ben alabilirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kingdoms of Amalur: Reckoning
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız