Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

343i: Halo 3 Anniversary için Bir Planımız Yok

   Microsoft, geçtiğimiz gün Halo serisinin 15. yılı şerefine Halo 15th Anniversary canlı yayını düzenleyeceğini duyurmuştu. Kısa bir teaser ile yapılan bu duyurudan sonra  Halo 3 Anniversary'nin geleceği söylentileri ve beklentileri ortaya çıkmıştı. Microsoft'un Halo serisini emanet ettiği 343 Industries ise bu durumu yalanladı.
 
   NeoGAF üzerinden açıklama yapan 343 Industries direktörü Frank O'Connor "Kesinlikle hayır" dedi ve ekledi. "Halo Wars 2 ve gelecekteki uğraşlar için çalışmaya devam ediyoruz. Şu anda Halo 3 Anniversary için planlarımız yok ve azanlar getiriler de bu önerinin gerçekleşmesini zorlaştırıyor."
 
  Frank O'Connor ayrıca Halo 15th anniversary videosunun sadece serinin 15. yılını kutlamak amaçlı olduğunu ekledi.
 
   Halo serisinin ilk oyunu Halo: Combat Evolved 2001 yılında piyasaya çıkmıştı ve 2011 yılında oyun 10. yılı şerefine yenilenmiş oyun motoru ve grafiklerle tekrar bizlere sunulmuştu. Ardından 2004 yılında çıkış yapan Halo 2 de Halo: The Masterchief Collection'ın içerisinde baştan aşağı yenilenerek sunulmuştu. 
 
   Serinin en başarılı yapımlarından biri olarak gösterilen Halo 3, 2007 yılında çıkış yapmıştı. 2017 yılında ise 10. yıla özel Halo 3 göremeyeceğiz gibi duruyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
halo 3 bungie microsoft finish the fight
Sniper: Ghost Warrior 3'ten 27 Dakikalık Oynanış Videosu New 3DS XL için Yeni Renkler Avrupa'da Çıkış Yaptı

2K

13.11.2016 16:33:12

+2
Yapsalar iyi olurdu Halo: Combat Evolved Anniversary yapılmış en başarılı remake'lerden biriydi. Tek tuşla eski grafiklere dönmeyi de ilk bu oyunda görmüştüm, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HALO 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız