Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

343 Industries'in Halo Projesi için Yeni İlanlar

"343 Industries'e katılın ve Halo tarihinin bir parçası olun"
 
     343 Industries'in Microsoft ve Xbox için yeni Halo oyunları geliştireceği biliniyordu. Yapımcının internet sitesinde bu projeler için çalışacak yeni iş ilanları belirdi. Ayrıca firmanın patronu Frank O'Connor, Halo serisinin 2015 yılına kadar devam edeceğini açıkladı.
 
     343 Industries daha önce de yeni Halo projesi için iş ilanları vermişti. Bu ilanlara yenileri eklenerek animasyondan konsept tasarıma, multiplayer'dan mühendisliğe kadar toplam 12 alanda çalışacak yeni iş arkadaşları aradıklarını belirtiyorlar. Başvuruda bulunacak adayların fanatik olmaları, tüm seriyi oynamış, seri hakkında bilgi ve görüş sahibi olmaları gerekiyor. Görünüşe göre daha pek çok Halo oyunu bizleri bekliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo: Reach Xbox 360 Bungie Microsoft 343 Industries FPS İş İlanı
Half-Life'ın Kısa Filmi Çıktı Hem Mouse Hem Gamepad: Chameleon X-1

The_Rahip

22.1.2011 12:03:16

0
343 Industries Halo 4'ü yeni Xbox için düşünüyordu. 2015'e devam edecekse o zaman Xbox'ın yeni konsolu daha erken bir tarihte gelebilir. Halo 4'ü deli gibi bekliyorum. Master Chief geri dönnnnn
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız