Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

31.000 Dolara Satılan Atari Oyunu

 
 
    eBay ile ilgili sizlere epey bir çılgın satış haberi sunduk, sunuyoruz. Şimdi ki haberimizde ise 1982 yapımlı Air Raid adlı Atari 2600 oyununun satış hikayesini sizlere paylaşıyoruz.
 
    Çok nadir bulunan bir oyun olan Air Raid, açık arttırma sonucu tamı tamına 31.000 dolara alıcı buldu. Ne para ama... Şimdiden nadir eski oyunlarınızı aramaya başladığınızı hisseder gibi oldum :)
 
     Oyunun sahibi olan Sandlin oyunu satın aldığında 11 yaşındaymış ve o zamanın fiyatıyla oyunu 10 dolara satın almış. Oyunu kutusundan hiç açmayan Sandlin, böyle olabileceğini o zamanlardan mı hissetti bilmiyoruz fakat köşeyi döndüğü kesin...
 
     AtariAge.com'daki oyun uzmanı Albert Yarusso tarafından oyunu eBay'de açık arttırmaya sunması tavsiyesi verilen Sandlin açık arttırma fiyatını 50 dolardan başlattı ve paraları götürdü.
 
      Gerçekten enterasan. Sitemizde yayınladığımız bu tarz eski eBay hikayelerini okumak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Atari 2600 eBay Air Raid
Demon's Souls Avrupa'ya mı Geliyor? Level-5'in 3DS Oyunu "Time Travelers" Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız