Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K ve Supermassive Games Yeni Korku Oyunu The Quarry'yi Duyurdu

 
 
Yeni yayınlanan bir teaserın ardından yayıncı 2K ve geliştirici Supermassive Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için korku oyunu The Quarry'yi resmi olarak duyurdu. Oyun, 10 Haziran'da çıkış yapacak. Ayrıca Türkçe alt yazı seçeneğine sahip.
 
Supermassive Games direktörü Will Byles bir basın açıklamasında şunları söyledi: "The Quarry, gençlik temasına sahip korku deneyimini yaşatmak için geliyor. Etkileşimli hikaye anlatımı ile korku deneyimi birleşiyor. Gidişatınızı, kimi kurtaracağınızı ve kimi feda edeceğinizi görmek için sabırsızlanıyorum.” 
 
Yaz kampının son gecesinde güneş batarken dokuz genç gözetmen öngörülemez korkularla dolu bir geceye adım atıyor. Peşlerindeki kana bulanmış yöre insanından ve yaratıklardan daha da kötüsü hayatta kalabilmeleri için alman gereken hayal bile edemeyeceğin kararlar.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku gerilim aksiyon
Nişancı Aksiyon Oyunu Wildcat Gun Machine 4 Mayıs'ta Çıkış Yapacak Hogwarts Legacy için Yeni Oynanış Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

19.3.2022 16:37:48

0
Dark Anthology serisi gibiyse fiyat gereksiz fazla. Scream serisinden David'in olması biraz ilgimi çekti, onun dışında ne var bilemiyorum.

Philipp_Plein

19.3.2022 15:11:55

0
Konsol fiyatı yüksek biraz. Day 1 game pass’a gelse süper olurdu.

Liquido02

19.3.2022 15:03:56

0
Dark Pictures serisi until dawna göre çok aşağıda kalmıştı kalite olarak. Bu oyunla birlikte sanki untli dawn kalitesinde bir oyun gelecek gibi gözüküyor. Grafikleride zaten her oyunda güzel yapıyorlardı bu da gayet iyi gibi gözüküyor.

atsuma

19.3.2022 14:08:14

0
Dark pictures serisine de TR desteği bekliyoruz.

BSC Misafiri

18.3.2022 16:20:31

+3
türkçe altyazı var steam sayfasında . habere ekleyin bence

BSC Misafiri

18.3.2022 16:20:11

+4
oyun ilgimi cekti bide türkce dill var ama fiyat biraz tuzlu

BSC Misafiri

18.3.2022 12:48:09

+1
Until dawn dan sonra bir türlü o çıtayı yakalayamadılar. The Dark pictures serisi fena değil ama until dawn kadar etkileyici değildi. Umarım bu oyunları o tadı bize yine yaşatır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız