Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K Marin: The Bureau XCOM Evrim Geçirdi

Oyun görsel yönden oldukça hoş duruyor

    2K Marin tarafından geliştirilen The Bureau: XCOM Declassified ile ilgili 2K Marin'in başkan yardımcısı Alyssa Finley'den bazı açıklamalar geldi. Finley, The Bureau'nun ilk duyurulan XCOM FPS'den tamamen farklı bir oyun olmadığını söylüyor. Finley'nin açıklaması şu şekilde:
 
    "Oyunu sürekli baştan başlayarak geliştirmedik. Eğer 2010 yılında duyurduğumuz oyuna bakarsanız benzer düşmanları ve bazı takım elemanlarını bulabilirsiniz. Bu gerçekten de bir evrim.
  
    2011 yılında tamamen 3. kişi bakı açısıyla savaş alanına odaklandığınız Battle Focus modu Tag Mode adıyla zaten tanıtmıştık. Zamanı durdurabilir, sahayı araştırabilir, takım elemanları ile düşmanlara bakabilir, plan yapabilir ve onları yok edebilirdiniz. Bu fikirleri o zamandan beri geliştirdik."
 
     Enemy Unknown ve The Bureau'nun kesinlikle aynı evrende geçtiğini söyleyen yetkili, benzer düşmanlar ve silahlarla karşılaşmanın sizi şaşırtmaması gerektiğini de belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
XCom 2K Games 2K Marin FPS PS3 Xbox 360 PC bioshock 2 the bureau xcom declassified
Lego City Undercover 3DS'ten 50 Dakikalık Video The Evil Within'den Yepyeni Oyun içi Görseller

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Bureau: XCOM Declassified
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız