Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2D Platform Oyunu Metal Unit Switch Konsoluna Geliyor

 
 
 
Metal Unit, Şubat 2020'de başlayan yaklaşık bir yıllık Erken Erişim sürecinin ardından 27 Ocak'ta Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Şimdi ise Switch konsoluna 17 Haziran'da geliyor.
 
Bilim kurgu piksel tarzında hazırlanmış Metal Unit, insanlığı canavarların ve makinelerin pençelerinden geri almak için gösterilen mücadelenin trajik hikayesini anlatıyor.

Oyunda karaktere özel bir yetenek ağacı bulunuyor. Her bölümde yeni öğelerin ve becerilerin kilidi açılıyor. Yeteneklerinizi oyun tarzınıza göre özelleştirebiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz.

Metal Unit oyununda Normal ve Cehennem olmak üzere iki zorluk modu yer alıyor. Alt edilmesi zor tonlarca boss savaşları, 50'den fazla benzersiz düşman türü ve kullanılabilecek yüzlerce öğe içeriyor.
 
Metal Unit şu anda Steam'de de mevcut. Oyun İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince ve Geleneksel Çince'yi destekliyor.
 
Aşağıdan Switch sürümünün lansman fragmanını izleyebilirsiniz. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu metal unit switch pc aksiyon platform
Overwatch Çapraz Oyun Desteğine Kavuşuyor The King of Fighters XV Luong için Fragman ve Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız