Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2020 Kış Mevsimi Finali'nin Adı Belli Oldu!

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi yarı finalinin ikinci karşılaşmasında Dark Passage'ı 3-0 mağlup eden fastPay Wildcats, finale yükseldi ve 1907 Fenerbahçe Espor'un rakibi oldu.
 
     VFŞL 2020 Kış Mevsimi yarı finalinin ikinci karşılaşması Dark Passage ve fastPay Wildcats arasında oynandı. 5 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmanın sonucunda fastPay Wildcats, Dark Passage karşısında 3-0 galibiyet elde etmeyi başardı. Serinin oyuncusu fastPay Wildcats nişancı rolü oyuncusu Kaori seçildi. Kaori, oynadığı 3 maçı ölümsüz olarak, %85.7 skor katkısıyla tamamladı ve takımına seride galibiyeti getiren oyuncu oldu.  
 
     Yarı finalin ikinci karşılaşmasının tamamlanmasının ardından VFŞL 2020 Kış Mevsimi Finali belirlenmiş oldu. VFŞL 2020 Kış Mevsimi Finali; 1907 Fenerbahçe Espor ve fastPay Wildcats arasında 11 Mart 2020 Pazartesi günü çevrimiçi olarak 14:00'da gerçekleşecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Oynaması Ücretsiz Kart Oyunu Total War: Elysium'a İlk Bakış Haftalık Oyun Önerisi 05: The Swapper

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız