Gigantic 31 Temmuz'da Kapatılacak

Gazali Çetinkaya

 
   Perfect World Entertainment ve Motiga Gigantic'in 31 Temmuz'da kapatılacağını duyurdu.

   Stratejik derinliğin olduğu bir takım oyununda büyük Guardian'larla karşılıklı veya aynı tarafta savaşılan hızlı ve akıcı bir hero shooter oyunu olan Gigantic'in kapatılış sebebi birçok oynaması ücretsiz oyunda olduğu gibi yeterli oyuncu sayısına ulaşılamaması.
 
   "Gigantic'i sona erdirmek kolay bir karar olmadı. Oyun birçok kalbi ve zihni yakalayan eşsiz ve heyecan verici bir deneyime sahip. Ne yazık ki, umduğumuz kadar çok oyuncuya ulaşmadı. Son birkaç ayda, Motiga ve Perfect World ekipleri, Gigantic'in sürdürülebilmesi için uygulanabilecek seçenekleri inceledi. Ancak durum beklenildiğinden daha da karışık ve en iyi çabalarımıza rağmen, kalabalık bir pazarda devasa bir başarının gerçekleşmesine yardımcı olacak etkili bir çözüm bulamadık." 
 
   Perfect World Entertainment ve Motiga Rubies ve Hero Pack'lerin satın alınmasını devre dışı bıraktı, yani tüm Kahramanlar oyun kapanana kadar ücretsiz. 
 
   Gigantic 20 Temmuz 2017'de PC ve Xbox One için tam sürüm çıkışını gerçekleştirmişti.
 
   Ek olarak, geçtiğimiz günlerde Epic Games Paragon'un kapatılacağını duyurmuştu. Detaylara buradaki haberden göz atabilirsiniz.