Nisan ayının ilk haftasında çıkış yapacak PC oyunları: 2023 - #2

Mehmet Tandoğan

 
 
Nisan ayının ilk haftasında çıkış yapacak PC oyunları listesine kaldığımız yerden devam ediyoruz. İlk listeye ulaşmak için: 
 
Nisan ayının ilk haftasında çıkış yapacak PC oyunları: 2023 - #1
 
Nisan ayının diğer haftalarında çıkış yapacak oyunlar listesi hazırlanıyor. 
 
- Dice Kingdoms (3 Nisan: tam sürüm, şehir kurma, sıra tabanlı, strateji)
 
 
 
Fivemid Studio tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan şehir kurma, sıra tabanlı, strateji oyunu Dice Kingdoms, 3 Nisan tarihinde oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Erken erişim sürümü olarak çıkış yapacak olan bu oyun içerisinde tıpkı mobil oyunlardan aşina olduğumuz bir yapı bizleri karşılıyor olacak. Oyun içerisinde büyük bir şehir kurmaya çalışacak ve bu şehrimizi geliştirecek ve diğer düşmanlara karşı savunmaya çalışacağız. Oyun içerisinde çevrimiçi çok oyunculu bir yapı benimsenmiş durumda ve bu yapı ile beraber birçok şehre karşı saldırılar planlayabilecek ve bu şehirlerden gelen saldırılara karşı kendimizi koruyabileceğiz.
 
Oyunun tıpkı Lords Mobile ve Clash of Clans gibi yapımlardan esinlenildiği görülüyor. Bunun PC versiyonunun olduğunu varsaydığımız bu yapım içerisinde yine şehrimizi korumak için birçok detay bizleri bekliyor olacak. Oyun içerisinde ne inşa edeceğimize ve neler yapabileceğimize tamamen biz karar verecek ve stratejik planların önceliğini tamamen biz belirleyeceğiz. Oyunda yine savunma kuleleri kurabilecek, kendi üretimimizi yapabilecek ve ana merkezimizi daha da genişletebileceğiz. Oyun içerisinde denizlerle kaplı bir adada bulunacağız. Bu adamızı genişleterek daha fazla bölgeleri açılabilecek ve diğer bölgelerle beraber gerek ticaret gerekse ikili ilişkilere girebileceğiz.
 
 
 
Oyunda kaynak toplamak ve üretim yapmak oldukça önem arz edecek. Çünkü bu kaynaklarla ve üretim unsurları ile beraber şehrimizi geliştirebilecek ve büyütebileceğiz. Bunun içerisinde ne kadar verimli bir üretim hakkımız olursa o derece hızlı bir şekilde yükselebileceğiz. Oyun içerisinde yine diğer şehir kurma ve simülasyon oyunlarından aşina olduğumuz çeşitli doğal afet mekaniği bulunacak. Bu doğal afetlerle beraber şehrimizin bir yandan yanışını ve batışını izleyebilecek ve bundan sonrasında onarıma geçebileceğiz. Oyunda yine temel amacımız zafere ulaşmak olacak ve bu zafere ulaşma konusunda da şehrimiz büyütecek ve saldırılara karşı kendi toprağımızı korumaya çalışacağız.
 
Oyunda tabii isminden de anlaşılacağı üzere bir zar atma mekaniği bulunacak. Bu zar atma mekaniği ile beraber çeşitli kaynaklar toplayabilecek ve bu kaynaklarla beraber kendimizi daha hızlı ve daha verimli bir şekilde büyütmeye çalışacağız. Oyunda bir yandan şehrimizi büyütürken bir yandan da başka bölgelere atılmaya çalışacak ve medeniyetler arası bir kültür etkileşimi içerisinde olmaya çalışacağız. Oyunda savunma kuleleri ve savunma mekanizmaları inşa edecek, bu savunma mekanizmaları ile beraber diğer oyunculara karşı kendimizi koruyabileceğiz.
 
 
 
Oyun içerisinde küçük küçük adacıklar bulunacak ve bu adacıkların her birinde farklı bir oyuncular yer alacak. Yukarıda da bahsettiğim gibi çevrimiçi çok oyunculu bir yapı bizleri bekliyor olacak. Bu yapım içerisinde diğer oyuncularla beraber klasik internet tabanlı strateji oyunlarında olduğu gibi kendimize savunabilecek ve burada diğer adaları işgale kalkışabileceğiz. Oyun içerisinde rekabet edebileceğimiz birçok oyuncu ve bölge bulunacak, bu bölgeleri ele geçirmek ve onlara karşı kendimizi savunmak ise tamamen bizim işimiz olacak.
 
Oyun içerisinde aksiyon mekaniği arasında sıra tabanlı strateji unsurları bizleri bekliyor olacak. Oyunda yine şans faktörleri, fetih faktörleri ve diğer unsurlar çok önem arz edecek. Oyun içerisinde bulunduğumuz durum, bulunduğumuz konum ve şehrimizin yapısı stratejik planlar konusunda ön planda olacak ve buna göre hareket etmemiz gerekecek.
 
Ne inşa edeceğimizi ve nasıl bir yapıda kurulacağımızı tamamen bize ait olduğu bu strateji şehir kurma oyunu içerisinde öncelikli ihtiyaçları kendimiz belirleyecek, bu ihtiyaçlar doğrultusunda şehrimizi büyütmeye çalışacağız ve bu sayede daha da genişlemeye başlayacağız. Oyun içerisinde hem nüfusumuzu artırabilecek hem de üretim hattımızı yükseltebileceğiz. Ne kadar çok üretim hattına ve kaynağa sahip olursak o kadar çok yapıyı inşa edebilecek ve kısa sürede büyük bir medeniyet haline gelebileceğiz. Oyunda diğer oyunculara karşı hızla büyümeye çalışırken onlardan gelen karşı saldırılara karşı da kendinizi savunmamız gerekecek.
 
 
 
Oyun içerisinde isminden de anlaşılacağı gibi ve yukarıda da bahsettiğim gibi bir zar atma mekaniği olacak. Bu zar atma mekaniği tamamen kaynak toplama üzerine kurulmuş durumda. Yani zarları atarak çeşitli kaynakları elde edebilecek ve kendi kurduğumuz şehri daha da büyütebileceğiz. Oyun içerisinde daha fazla zar atmak için çeşitli evler ve yapılan inşa edilecek ve en çok ihtiyaç duyduğumuz unsurları bu zarlar dahilinde karşılayabileceğiz. Oyunda yine afet riskleri yer alacak. Bu afet risklerine karşı şehrimizi en iyi şekilde korumaya çalışacağız ve kaynakları olabildiğince verimli bir şekilde harcamaya başlayacağız.
 
Oyun içerisinde bir yandan şehrimizi büyütmeye çalışırken diğer yandan ise diğer oyunculara karşı aksiyona ve savaşa giriş yapacağız. Oyun içerisinde kendi ordularımızı ve askerlerimizi üretebilecek ve bu ürettiğimiz askerlerle beraber diğerlerinin ana merkezine ve bölgelerine saldırılar gerçekleştirebileceğiz. Saldırılar gerçekleştirdikten sonra zafere ulaşırsak çeşitli kaynaklar elde edebilecek ve bu bölgeye ele geçirme hakkımız doğacak.
 
 
 
Oyun içerisinde atıldığımız bu sıra tabanlı strateji yapımında öncelikli olarak hedefleri seçecek, seçtiğimiz bu hedefler doğrusunda askerler otomatik olarak bu yapılara saldırmaya başlayacak. Oyun içerisindeki bu yapı tamamen otomatik olarak gerçekleştirilecek ve bizim seçimlerimizle beraber savaşlar otomatik olarak bitecek. Oyun içerisinde stratejik binaları yağmalamak çok önem arz edecek. Dolayısıyla bunların belirlenmesi bizim açımızdan gerekli bir durum olacak.
 
Oyunda normal askerlerin savaşı dışında bir de kullanabileceğimiz çeşitli özel güçler bulunacak. Bu özel güçler arasında çeşitli dalgalar atabilecek, yukarıdan bir göktaşı fırlatabilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. Oyunda bu tarz özel öğeler ve nesneler de bulunacak dolayısıyla bir savaşa kazanmamız ve bu savaştan galip çıkmamız için bu özel unsurları ve özel güçleri de kullanmamız gerekecek.
 
Oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğim gibi toparlayacak olursam birçok detay bizleri bekliyor olacak. Oyunda sıra tabanlı strateji mekaniğinin yanı sıra şehir kurma ve simülasyon unsurları bulunacak. Bu unsurların harmanlandığı yapım içerisinde kendi şehrimizi ve medeniyetimizi kurmaya ve büyütmeye çalışacağız. Kurduğumuz bu şehirle beraber nüfusumuzu arttıracak ve çeşitli askerler basabileceğiz. Bu askerlerle ve kule savunmaları ile beraber kendi şehrimizi ve bölgemizi savunabilecek ve bulunduğumuz bu adayı çepeçevre sarabileceğiz. Oyunda yine diğer oyunculara karşı kendimizi savunmak için birçok saldırıya çıkabilecek ve bu saldırılarla beraber çeşitli kaynaklar toplayabileceğiz.
 
 
 
Oyunda yine kaynak toplamak için zar mekaniği sistemini kullanabileceğiz. Ne kadar çok zar toplarsak o kadar çok kaynağı elimizde bulunduracağız. Oyunda zar atmak için çeşitli binalar ve yapılar inşa etmemiz gerekecek. Ne kadar çok binaya ve yapıya sahip olursak o derece zar atabileceğiz. Bu zarlarla beraber hem üretim hattımız hem de kaynaklarımız elimizde olacak.
 
 
 
Mobil oyunlara benzer şekilde karşımıza çıkacak olan bu yapım PC platformuna 3 Nisan tarihinde erken erişim sürümü olarak geliyor. Erken erişim sürümü boyunca oyuncuların geri bildirimlerinin önemseneceği ve bu süreçte yeniliklerin getirileceği ve hataların giderileceği söyleniyor. Erken erişim sürümünü ne kadar süreceği belli değil dolayısıyla en azından biz 6 aylık bir süreci bekliyor olacağız. Oyunun şu anda Steam üzerinde bir demo sürümü de bulunuyor. Bu demo sürümü sayesinde oyunun bir kısmını deneyebilir ve temel mekaniğini öğrenebilirsiniz.
 
- Supplice (6 Nisan: retro, nişancı, aksiyon)
 
 

Mekworx tarafından geliştirilen ve Hyperstrange tarafından yayınlanacak olan retro, nişancı, aksiyon oyunu Supplice, 6 Nisan tarihinde geliyor. Retro tarzı bu yapım içerisinde eski Doom esintileri yer alıyor. Oyun içerisinde birinci şahıs kamera bakış açısı bulunuyor ve bu  kamera bakış açısıyla beraber karşımıza çıkan düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Oyun içerisine farklı farklı bölgeler bulunuyor ve bu bölgeler arasında geçiş yapabiliyor, bu bölgeleri düşmanlardan temizlemeye çalışıyoruz. Oyunda yine seçebileceğimiz farklı farklı silahlar, kullanabileceğimiz farklı türde nesneler ve daha fazlası yer alıyor.
 
90'ların FPS tarzını benimseyen ve bizlere retro esintili bir tarzı sunmayı hedefleyen bu yapım içerisinde yukarıda da bahsettiğim gibi Doom esintileri bulunuyor. Bu esintilerin yer almasının sebebi Doom modlama topluluğundan ilham alması. Bu topluluktan ilham almasından dolayı bu esintilerin parçalarını görebiliyoruz. Oyun içerisinde yer alan silahların yapısından animasyonlara ve oradan daha fazlasının benzerlik olduğunu görebiliyoruz. Bu sebeple iki oyunun zaten birbirine benzerliği konusunda üzerinde tartışmamıza gerek yok. Gerek fragmanlarda veya oynanış videolarını izlediğimiz zaman direkt olarak gözümüze bu çarpıyor.
 
 

Oyun içerisinde yine hızlı aksiyon sahneleri, alev silahları ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda karşımıza farklı farklı düşmanlar çıkıyor ve bu düşman türleri çeşitlilik gösteriyor. Düşmanları alt etmek için elimizdeki silahlara davranıyoruz ve bu silahları sürekli olarak ateşleyebiliyoruz. Oyun içerisinde yine efektler eski retro tarzı ile karşımıza çıkıyor ve bu tarz ile beraber oyunda ilerlemeye ve bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı bölümlere ilerleyebiliyor, bu bölgelerin her birinin yapısı birbirinden farklı olarak karşımıza çıkıyor. Bu bölgeler daha çok koridor tarzında bulunuyor.

Koridor tarzıyla ön plana çıkan bu oyun içerisinde bu koridorları temizlemeye çalışıyor ve önümüze doğru koşan düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Nişancı aksiyon oyunu içerisinde hızlı bir aksiyon deneyimi bizleri bekliyor olacak. Bu yapım içerisinde bir mühendisi kontrol edecek bununla beraber aslında bir gizemi ve olayı ortaya çıkarmaya çalışacağız. Oyun içerisinde bilim kurgu teması bizlere sunuluyor ve dolayısıyla oyunda yine bir anomali söz konusu.
 
 

Bulunduğumuz bu oyun içerisinde farklı farklı boyutlar yer alıyor ve bu boyutlar arasında geçiş yapabiliyor ve çeşitli kolonileri kurtarmak için adımlar atabiliyoruz. Oyun içerisinde koloniler arasında tek hayatta kalan biziz ve bizim dışımızda tek tük kurtulan var. Biz de yolumuza devam etmek için bu zorlu yolda ilerlemeye çalışıyor ve önümüzü temizlemeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı düşman türleri bulunuyor ve bu düşman türlerinin her birinin kendi yapısı ve hareket kabiliyetleri bulunuyor. Gerek animasyonları gerekse tipleri de farklılık gösteren düşmanlar üzerimize doğru koşabiliyor, üzerimize bir şeyler atabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyor. Oyun içerisinde bunları alt etmek için tabii ki elimizdeki silahları ve çevre unsurlarını kullanabiliyoruz.

Boyutlar arası bir yapının yer aldığı ve farklı farklı boyutlar arasında geçiş yapabileceğiniz bu yapım içerisinde büyük bir istila başlıyor. Bu istila sonrasında hayatta kalan tek bir kişi olarak biz ilerlemeye çalışıyoruz. Bu yapının içerisinde de genç bir mühendisi kontrol ediyor ve etrafın patlamasına çatlamasına olanak sağlıyoruz. Oyunda yine elimizdeki silahla beraber etrafı yakıp yıkacak ve ortalığın kan banyosuna dönmesini sağlayabileceğiz. Dolayısıyla oyun içerisinde hem hızlı bir aksiyon hem de vahşi bir içerik bizleri bekliyor olacak.
 
 

Oyun içerisinde daha çok yukarıda da bahsettiğim gibi koridor tarzı yapılar bizleri bekliyor . Genellikle düz bir koridorda ilerliyor ve bu koridorlar bazen daha da genişliyor veya daralıyor. Bu koridorlar içerisinde bizlerin karşısına çeşitli düşmanlar çıkıyor ve üzerimize doğru koşan düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde renkli bir tarz benimsenmiş durumda ve retro esintili bu oyun içerisinde bunu da görebiliyoruz. Oyunda gerek çevresel etmenler gerek animasyonlar ve oynanış unsurları 90'lardan ilham olan bir yapı ile karşımıza çıkıyor.

Oyun içerisinde kullanabileceğimiz çeşitli silahlar ve öğeler bulunuyor. Bu silahlarla ve öğelerle beraber düşmanlara karşı daha hızlı ve daha etkili olabiliyoruz. Oyunda yine kullanabileceğimiz onlarca silah ve kullanabileceğimiz onlarca öğle yer alıyor. Bu öğeler arasında yine güçlendirmeler, fırlatılacak eşyalar ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda kullanabileceğimiz çeşitli silahlar arasında ise alev makineleri, makineli tüfekler, pompalı tüfekler ve daha fazlası yer alıyor. Bunların kullanımı da tamamen bize ait oluyor. Elbette tüm bunların yine arka planında çeşitli müzikler de yer alıyor. Bu müziklerle beraber oyun içerisinde hızlı aksiyona dalıyor, bu esnada daha da iyi bir deneyim elde etmeye başlıyoruz. Oyun içerisinde yer alan bu müzikler sayesinde kendimizi oyuna daha iyi adapte edebiliyor ve hızlı bir şekilde oyun içerisine dalış yapabiliyoruz.
 
 

Oyunda karşı çıkmamız ve onlara boyun eğmemeniz gereken çeşitli düşman türleri bulunuyor. Düşmanlar arasında canavarlar, yaratıklar ve ruhani unsurlar bulunuyor. Bunları alt etmek için de tabii ki elimizdeki silahları ve öğelere davranıyoruz. Bu oyunda ayrıca çeşitli güçlendirmeler ve aletler kullanabiliyor, bunları da doğru zamanda ve doğru yerde kullanmamız gerekiyor. Oyun içerisinde yine bilim kurgu teması bizlere sunuluyor ve farklı bölgelere doğru adım atabiliyoruz. Oyun içerisinde yine orman bölgelerinden laboratuvarlara istasyonlardan farklı bölgelere kadar birçok farklı alana doğru ilerliyor ve bu alanları keşfetmeye başlıyoruz. Oyun içerisinde bir anda sağdan soldan düşmanlar gelebiliyor, düşmanların geldiği esnada kendimize çok dikkat etmemiz ve onlara karşı gelmemiz lazım.

Doom mod topluluğundan esinlenilen bu yapım içerisinde bizleri hızlı bir aksiyon bekliyor. Oyun içerisinde yine büyük oranda Doom  esintileri bulunuyor. Dolayısıyla  iki oyun arasındaki benzerlikleri ve farklıları elbette kendiniz karar verebilir ve bunların farklılarını siz çıkartabilirsiniz.
 
 

Oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğim gibi farklı farklı bölgelere ilerleyebiliyor ve bu bölgeleri keşfedebiliyoruz. Oyunda karşımıza çıkan düşmanlar arasında çok çeşitli türler bulunuyor. Örneğin bir yere ilerlediğimiz zaman yukarıdan bizlere bir şeyler fırlatan yaratıklar görebiliyor veya sağdan soldan üzerimize doğru koşan düşmanları alt etmeye çalışabiliyoruz. Oyun içerisinde farklı tarzda düşmanlarla beraber sürekli olarak diken üstünde kalabiliyoruz.
 
Oyunda yine farklı alanlara doğru ilerleyebiliyor, bu alanlarla beraber kendimizi farklı bir yerde olduğumuzu hissedebiliyoruz. Örneğin bir yerde ormanlık alandayken diğer yandan ise bir laboratuvar içerisinde giriş yapabiliyor ve o ortamın ve havanın değiştiğini görebiliyoruz.
Oyunda yine etraftan toplayabileceğimiz çeşitli öğeler bulunuyor, bu öğeler arasında can paketleri, cephaneler ve daha fazlası yer alıyor. Tabii ki oyun içerisinde canımızı doldurmak ve ölmemek için bu cam paketlerini toplamamız ve düşmanların atışlarından kaçınmamız gerekiyor.
 
 

6 Nisan tarihinde erken erişim olarak çıkış yapacak olan bu yapımı sizin de denemenizi tavsiye ediyorum. 90'lardan ilham olan bu klasik FPS nişancı oyunu içerisinde Doom tarzı bir yapı yer alıyor. Oyunun ayrıca Steam sayfası şu anda açık durumda ve dolayısıyla istek listenize ekleyebilirsiniz. İstek listenize eklediğiniz anda da çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Ek olarak tam sürümün ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.
 
- EA SPORTS PGA TOUR (7 Nisan: golf, spor, simülasyon, macera)
 
 

Electronic Arts - Tiburon tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak golf, spor, simülasyon, macera oyunu EA SPORTS PGA TOUR, 7 Nisan'da geliyor. Simülasyon unsurlarını bünyesinde barındıran bu golf oyunu içerisinde istediğimizi yapabilecek, gerçek bir golf deneyim elde edebilecek ve üst düzey bir oyun deneyimini yaşamaya çalışacağız. Oyun içerisinde hedeflenen yapı: Bizlere en gerçekçi golf deneyiminin ssunulması ve bu kapsamda geniş içeriklerin bizlere aktarılması şeklinde.

Bu golf oyunu içerisinde birçok etkinlik bulunacak ve bu etkinlikler kapsamında çeşitli müsabakalara katılabileceğiz. Bu müsabakalarda karşıdaki golf oyuncularını yenmeye çalışacak ve topu deliğe en iyi şekilde sokmaya çalışacağız. Oyun içerisinde siz de biliyorsunuz ki golf oyununda atışlar oldukça önemlidir ve bu atışlara deliğe oldukça yakın olması gerekiyor. Ne kadar çok yakın olursa o kadar çok puan kazanır ve topun deliği isabet ettirmek de o kadar çok kolay olabilir.
 
 

Oyun içerisinde yine çeşitli müsabakalara katılabiliyor, bu müsabakalarda galip ayrılmaya başlıyor ve bu galibiyetlerle beraber çeşitli ödüllerin sahibi olabiliyoruz. Yine oyun içerisinde özelleştirebileceğimiz çeşitli mekanikler de bulunuyor. Bu mekanikler sayesinde karakterimizi topumuzu ve diğer unsurları özelleştirebiliyor ve kendimize göre bunları da tasarlayabiliyor ve şekillendirebiliyoruz. Oyun içerisinde yine bir yandan rol yapma unsurları diğer yandan ise simülasyon unsurları bulunuyor. Rol yapma unsurları yukarıda da bahsettiğim gibi özelleştirme seçenekleriyle beraber geliyor ve istediğiniz şekilde ve çeşitli şekillerde özelleştirmeler yapabiliyoruz.

Oyun içerisinde yine farklı farklı golf sahaları bulmuyor ve bu golf sahalarının her birinin farklı zorlukları eve temaları yer alıyor. Oyunda genellikle sürekli olarak yeşil alanlarda kendimizi bulabiliyor ve etrafta da seyircilerin olduğunu görebiliyoruz. Etrafım böyle güzel bir şekilde betimlenmesi ve gerçekten kendimizi doğanın içerisinde bulmak oldukça hoş. Dolayısıyla bu oyun içerisinde kendimizi gerçekten de rahat bir ortamda bulabiliyoruz.
 
 

Oyun içerisinde bizleri yeni ve üst düzey bir teknoloji ile beraber görsellik bekliyor olacak. Oyunda yine üst düzey bir golf oynanışı elde etmek için çeşitli özel vuruşlar yapabilecek ve bu özel kuruşlarla beraber o vuruş hissiyatını, sopamızı salladığımızdaki o kuvveti ve daha fazlasını oyun içerisinde hissedebileceğiz. Bu tarz dokunuşlarını yapılması gerçekten de güzel bir deneyimin habercisi. Zaten genel olarak oyun dünyasında büyük çaplı golf oyunu gelmiyor. Deneyimleyebileceğimiz ve oynayabileceğimiz en iyi golf oyunu olmasına umuyoruz.

Özel sahaların ve açık alanların yer aldığı bu yapım içerisinde kendimizi farklı farklı turnuvalarda ve bu turnuvalarda bir anda farklı golf oyuncuları ile mücadeleye girerken bulabiliyoruz. Oyunda yine farklı farklı şampiyonalar ve müsabakalar bulunuyor. Bu müsabakalara giriş yaparak golf oyuncularına karşı gelebiliyor ve en iyi vuruşu yapmaya hazırlanıyoruz. Oyunda tabii ki bir vuruşu gerçekleştirmek için çeşitli hareketler ve hamleler yapmak gerekiyor ve oyunda ustalaşmak için de birazcık vakit geçirmemiz lazım. Oyun içerisinde tabii ki golf sevenler için en üst düzey bir oyun deneyimi benimsenmiş durumda ve buna göre çeşitli hamleleri ve planları kafamızda kurabiliyoruz.
 
 

Üst düzey bir golf deneyiminin sunulacağı bu yapım içerisinde farklı farklı dinamikleri ve bizlerin ilgisini çekebilecek top davranışları bulunuyor. Bu davranışlarla beraber topun gidişatı yapacağımız her bir hamleye göre değişkenlik gösteriyor ve hangi şiddette vurursak vuralım o şiddete göre top kendisine ileriye doğru atabiliyor. Dolayısıyla oyunda gerçekçi bir sistem benimsenmiş durumda ve yapacağımız en ince davranış bile topun gidişatını ve yönüne etkileyebiliyor diyebilirim.

Oyunda tabii ki gerçekçi bir golf hissiyatını ve gerçekçi bir vuruş dinamiğinin yer alması dikkatimizi çeken unsurlardan biri. Bu tarz spor ve simülasyon oyunlarında biz oyuncular için gerçekçilik her zaman ön planda olması gerekiyor. Dolayısıyla bu sistemin de benimsenmesi şimdiden oyuncuların dikkatini çekiyor ve zaten yukarıda da bahsettiğim gibi gerçekçi bir golf deneyimi uzun süredir yaşamıyorduk. Şimdi ise bu oyunla beraber golf deneyimini yaşayabilecek ve biraz da olsa kendimize bu konuda dizginleyebileceğiz.
 
 

Farklı farklı golf vuruşlarını yapabileceğimiz bu spor oyunu içerisinde yine her bir vuruş üzerinde ustalaşmaya çalışacak, topu en ince ayrıntısına kadar inceleyebilecek, nereden vurmamız gerektiğini kendimizi seçecek ve ona göre sopamızı sallayabileceğiz. Oyunda tabii ki bu tarz detaylar sürekli olarak karşımıza çıkacak ve tüm kontrol altında bizim elimizde olacak. Kontrolün bizim elimizde olduğu bu oyunda topu istediğimiz şekilde vurabilecek ve en iyi şekilde seyircilere karşılamamız gerekecek.

Oyunda golf karakterini kontrol edecek ve bu golf karakteri ile beraber büyük bir maceralara atılacağız. Oyunda bu karakterle beraber kendi becerilerimizi geliştirebilecek ve bu becerilerimizi geliştirdiğimiz esnada da çeşitli hamleler yapabileceğiz. Oyunda golf becerilerimiz geliştikçe daha da güçleneceğiz ve topa daha sert vurmaya başlayacağız. Bu gelişimlerle beraber hem kariyerimizde üst sıralara doğru tırmanmaya başlayacak hem de mücadelelerden daha fazla galip çıkabileceğiz.
 
 

Oyunda tabii ki yeni becerilerin kilidini açabilecek, bu beceriler üstünde ustalaşabilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. Bu becerilerin kilidini açarak yeni vuruş teknikleri öğrenebilecek, daha farklı ve daha iyi atışlar yapabilecek ve bu becerileri dilediğiniz gibi geliştirebileceğiz. Bu konuda oyun bizlere geniş bir özgürlük tanıyor ve ona göre atışlarımızı yapabiliyoruz.
Bu golf oyunu içerisinde daha çok güneşli ve açık hava teması benimsemiş durumda. Yani gözümüzün bayram edeceği ferah ve rahat bir oyun deneyimi elde edecek ve içerisinde bulunduğumuz saha boyunca kendimizi rahat hissedebileceğiz. Oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre 30 farklı golf sahası bulunacak. Bu golf sahalarına giriş yaparak çeşitli müsabakaları katılacak ve bu golf sahaları üzerinde ustalaşmaya başlayacağız.

Kısaca toparlamak gerekirsek oyun bizlere gerçekçi ve üst düzey bir golf deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Oyunda farklı farklı becerilerimiz bulunuyor ve bu becerileri geliştirebiliyor ve yeni becerilerin kilidini açabiliyoruz. Kilidini açtığımız becerilerle beraber kendimizi daha da geliştirebiliyor ve oyun içerisine daha da ustalaşabiliyoruz. Elbette bu becerilerle beraber daha fazla müsabakaya katılıyor, birçok şampiyonada kendimizi üst sıralara çıkartabiliyor ve kariyerimiz konusunda iyi derecelere ulaşabiliyoruz.
 
 

Oyun 7 Nisan tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bu da size kolaylık sağlamış olur.

Oyun ayrıca şu anda ön siparişlere açık durumda ve standart sürümü 1199 Türk lirası, Deluxe Edition ise 1499 Türk lirasından satışta. Elbette bu fiyatlar oldukça yüksek olarak karşımıza çıkıyor ve her oyuncunun bunu deneyimlemesini beklemiyoruz. Dolayısıyla bir golf severseniz oyunu istek listenize ekleyip indirime girdiği zaman bundan haberdar olabilir ve bu oyunu yakın indirime girdiği esnada deneyimleyebilirsiniz. Ancak tabii ki bütçeniz uygunsa bu oyunu direkt olarak da satın alabilir ve kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
- Filthy Animals | Heist Simulator (4 Nisan: aksiyon macera, eşli)
 
 
 
Pewter Games Studios ve LoPoly Games tarafından geliştirilen ve Green Man Gaming Publishing tarafından yayınlanacak olan eşli temelli aksiyon macera, oyunu Filthy Animals | Heist Simulator, 4 Nisan'da geliyor. Dört oyuncuya kadar destek sunan bu yapım içerisinde renkli karakterler, renkli sahneler ve aksiyon aşamaları bulunuyor. Bu yapımla beraber oyun içerisinde dalış yapabiliyor, renkli sahnelerin ortaya çıkışını deneyimleyebiliyor ve benzersiz bir eşli oyun deneyimi elde etmeye çalışıyoruz.
 
Çok oyunculu bir yapıya sahip olan bu oyun içerisinde birçok bölgeye ilerleyebiliyor, yeni bölgelerin kilidini açabiliyor ve hatta yeni karakterleri deneyebiliyoruz. Oyun içerisinde atıldığımız bu macerada çeşitli bulmacaları çözebiliyor, bu bulmacalara arkadaşlarımızla beraber kafa patlatabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Oyunda yine bulmacaların dışında karşımıza farklı farklı düşman karakterler çıkıyor, bu düşman karakterleri dilediğimiz gibi alt edebiliyor ve onlara karşı gelebiliyoruz.
 
 
 
Çevrenin yıkılabildiği ve parçalanabildiği bir yapıya sahip olan bu oyun içerisinde düşmanlara karşı gelmeye çalışırken onlardan kaçabiliyor, ortalığın tamamen karışmasına sebep olabiliyor ve arkadaşlarımızla beraber çeşitli planlamalar yapabiliyoruz. Oyun içerisinde geliştirici ekibin belirttiğine göre 21 farklı seviye bulunuyor. Bu 21 farklı seviye içerisinde farklı farklı zorluklar, farklı düşman tehditleri ve içerikler yer alıyor. Oyun içerisindeki temel amacımız ise ekibimizle beraber bir soygunu gerçekleştirmek ve bu soygunu başarılı bir şekilde yapmak - oyun tamamen bundan ibaret.
 
Elbette yapım içerisinde her bir soygun farklı olaylarla sonuçlanabiliyor ve her bir soygundan başarılı bir şekilde ayrılmamız gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Dolayısıyla oyun içerisinde çok fazla olay geliyor ve bu olaylara karşı her zaman aksiyon almamız şart. Oyunda yine farklı farklı karakterler yer alıyor, bu karakterler arasında seçim yapabiliyor, her bir karakter farklı bir yapıya sahip olarak karşımıza çıkıyor ve ekip arkadaşlarınız her bir karakteri deneyimleyebiliyor. Oyunda siz bir bulmacayı çözerken diğerleri ise düşman mutantlara karşı kendini savunabiliyor ve burada bir ekip işi yaptığınızı anlayabiliyorsunuz.
 
 
 
Oyun içerisinde sürekli olarak soygunlara giriş yapabiliyor, bu soygun görevleri tamamlamaya çalışıyor ve en sonunda da gizli bir üsse geçiş yapmaya başlıyoruz. Elbette oyun bir yerde sonra sona eriyor ve arka planda da bizlere küçük bir hikaye anlatılıyor. Tabii bu oyunları hikayesi için oynamıyoruz, tamamen eğlenmek ve arkadaşlarımızla beraber vakit geçirmek için oynayabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisindeki aksiyon ve macera yapısı daha çok ön plana çıkıyor ve hikayesi ise arka planda yer alıyor. Oyun içerisinde yaşadığımız aksiyon ve eğlenceli anlar ne kadar çok olursa o kadar çok eğlenebiliriz diyebilirim.
 
Bu yapım içerisinde eşli bir sistemin olduğundan bahsettim. Bu eşli yapı içerisinde yanımıza toplamda üç arkadaşımızı davet edebiliyor ve oyun içerisinde toplamda dört kişi olarak yer alabiliyoruz. Oyunda hem çevrimiçi hem de eşli olarak oynayabiliyor ve diğer oyuncularla beraber de bu oyunu deneyimleyebiliyoruz. Eğer çevrimiçi oynamak istemiyorsanız da oyun içerisinde tek oyunculu modd a mevcut. Dolayısıyla her bir mod burada yer alıyor diyebilirim. hHngisi hoşunuza giderse o modu deneyebilirsiniz.
 
 
 
Oyun içerisinde atıldığımız bu aksiyon macera yapısı içerisinde çeşitli soygunlar gerçekleştirebiliyor, düşmanlara karşı gelmeye çalışabiliyor ve bu soygunlara nihayetine erdirmeye çalışıyoruz. Oyunda yine farklı farklı varyasyonlar ve olaylar karşımıza çıkıyor, etrafı yine yakıp yıkabiliyor ve ortalığı darmaduman edebiliyoruz. Yine ortalıkta ve sağda solda patlayıcı variller, yeni düşman türleri ve daha fazlası yer alıyor. Tehditleri ve tehlikeleri de dikkatli bir şekilde ortadan kaldırmak ve soygunu başarılı bir şekilde gerçekleştirmek tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Oyunda elbette ilk olarak küçük soygunlarla başlıyoruz daha sonra büyük soygunlara doğru adım atabiliyoruz. Yani ilk başta küçük bir mağazayla başlayıp daha sonra bu mağaza işini büyüterek bankalara doğru ilerleyebiliyor ve artık bankaları soymaya başlıyoruz. Daha sonra gizli üslere doğru yelken açabiliyor ve büyük maceralara doğru geçiş yapmaya başlıyoruz. Tabii ki her bir soygun deneyimi bizlere yeni bir tecrübe katıyor ve dolayısıyla oyun içerisinde yapmamız gereken bu soygunlarla beraber siz de olayı anlayabiliyorsunuz. Oyunda ne kadar çok vakit geçirirseniz o kadar çok aksiliğin olabileceğini anlayabilir ve ona göre kendinizi korumaya alabilirsiniz.
 
 
 
Oyun içerisinde elbette zorlu bir yapıp bizleri bekliyor. Kırılan kapılardan parçalanan masalara patlayıcı varillerin havaya uçmasından karakterlerin yere düşmesine kadar birçok eğlenceli aksiyon sekansları bizleri bekliyor. Oyunda yine farklı farklı karakterlerin rollerine bürünebiliyor, karakterlerin güçlerinden yararlanabiliyoruz. Örneğin bir boğa olarak bu oyun içerisinde yer alıyor, boğanın yaptığı gibi boynuzlarıyla bir anda düşmanlara karşı gelebiliyor ve onları sağa sola fırlatabiliyoruz. Oyun içerisinde yer alan her bir karakterin farklı özelliği bulunuyor ve bu özelliklerden - becerilerden biz de yararlanabiliyoruz.
 
Filthy Animals içerisinde elbette her yaptığımız plan başarıya erişemiyor dolayısıyla oyundaki bu gidişatı tamamen akışına bırakabiliyoruz. Oyunda yine sağda solda roket fırlatan düşmanlar, kapıları açmamız gereken çeşitli mekanizmalar ve sağda solda koşuşturan düşmanlar ekibimizin etrafta koşturmasına ve ortalığın karışmasına sebebiyet verebiliyor. Oyun içerisinde tabii ki çevre ile etkileşime geçebileceğimiz bir mekanik ve sistem bulunuyor. Çevrenin yıkılabilmesi ve sağda solda eşyalara takılıp yere düşmemiz oyundaki farklı mekaniklerden birkaçı. Dolayısıyla eğlenceli ve aksiyon dolu bir yapının bizlere sunulacağını söyleyebilirim.
 
 
 
Oyun içerisinde yine kullanabileceğiniz çeşitli silahlar ve beceriler bulunuyor. Bu silahlarla beraber daha farklı olaylara giriş yapabiliyor ve düşmanları daha kolay bir şekilde alt edebiliyoruz. Örneğin elimize bir sopa veya sağdan soldan topladığımız bir nesneyi elimize alıyor ve düşmanların üzerine fırlatabiliyoruz. Oyunda yine kullanabileceğimiz çeşitli araçlar ve nesneler bulunuyor. Bu araç ve nesneleri de duruma göre kullanabiliyor ve kendimizi korumaya alabiliyoruz.
 
Yer aldığımız bu aksiyon macera içerisinde elbette doğru aleti doğru yerde kullanmamız gerekiyor. Çünkü her soygunun gereklilikleri farklılık gösterebiliyor. Oyunda bu gerekliliklere ve ihtiyaçlara çok önem vermemiz lazım. Dolayısıyla ona göre alet seçimini yapmalı ve doğru şekilde doğru işlemi gerçekleştirmemiz gerekiyor.
 
 
 
Eğlenceli bir yapının yer aldığı bu oyuna siz de bir şans verebilir ve arkadaşlarınızla beraber bu deneyimi elde edebilirsiniz. Oyunda dilerseniz tek oyuncuyla dilerseniz de yakın arkadaşlarınızla beraber hatta isterseniz de diğer oyuncularla beraber oynayabilir ve bu soygunlar içerisinde yer alabilirsiniz. Oyun 4 Nisan tarihinde biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Dolayısıyla şu anda Steam sayfası açık durumda ve isterseniz Steam sayfası üzerinden oyunu istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gibi bir bildirim alabilirsiniz.
 
Öte yandan oyunun herhangi bir demo sürümü bulunmuyor. Dolayısıyla deneme fırsatı bulamadık. Diğer taraftan oyunun Türkiye fiyatı da belli değil ancak oyunun fiyatının çok yüksek olacağını tahmin etmiyorum. Dolayısıyla oyun cüzi bir fiyatla karşımıza çıkabilir ve oyunu kolaylıkla ve güzel bir şekilde deneyimleyebiliriz.
 
- Ravenswatch (6 Nisan: aksiyon, roguelike, macera)
 
 

Passtech Games tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan aksiyon, roguelike, macera oyunu Ravenswatch, 6 Nisan'da çıkış yapmayı bekliyor. Üstten görünümlü bu macera oyunu içerisinde hem tek oyunculu hem de çevrimiçi eşli oyunculu modlar bulunuyor. Oyunda farklı farklı düşmanlar karşımıza çıkıyor ve bu düşmanları alt etmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda yine diğer oyunlarda işlendiği gibi yıkımın eşiğindeki bir dünya yer alıyor ve buradaki işgali durdurmaya ve bir yandan da hayatta kalmaya çalışıyoruz.

İlgi çekici sanat stilini ve grafiklerin yanı sıra ilgi çekici karakterlerle karşımıza çıkacak olan bu oyun içerisinde büyük bir savaşın eşiğinde bulunuyoruz. Üstten görünümlü kameraya sahip ve rogue-like aksiyon unsurlarını birleştiren bu oyun içerisinde en fazla dört oyuncuya kadar destek sağlanıyor. Bu tarz yapımları arkadaşlarla beraber oynamak çok daha eğlenceli ve zevkli olabiliyor. Dolayısıyla bu yapımı da arkadaşınızla beraber çevrimiçi bir şekilde oynamanızı tavsiye ediyorum.
 
 

Oyun içerisinde farklı düşman türleri ve farklı tarzda etkileşime geçebileceğimiz karakterler bulunuyor. Her düşman karakterinin kendine özgü becerileri ve yetenekleri bulunuyor. Bu yetenekler karşısında biz de çeşitli hamleler yapabiliyor ve onlara karşı savunma gerçekleştirebiliyoruz.. Oyun içerisinde atıldığımız bu büyük macerada farklı farklı bölgelere ilerliyor ve bu bölgelerin sahip olduğu tehlikeleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Oyunda bir yandan etrafı keşfederken diğer yandan da türlü tehlikelerle uğraşıyoruz.

Arkadaşlarımızla beraber oynayabildiğimiz bu oyun içerisinde normal düşmanların haricinde bir de patron savaşları bulunuyor. Patron savaşları normal düşmanlara karşı daha zorlu oluyor ve daha çetin geçiyor. Dolayısıyla patron savaşlarında hayatta kalmak ve onu alt etmek etmek için arkadaşlarımızla beraber ona karşı hamleler yapmak daha iyi olabiliyor. Patrona karşı çeşitli stratejiler geliştirilebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Oyunda bir boss'u alt etmek için bir arkadaşımız sağdan bir arkadaşımız ise soldan kıskaca alabiliyor ve bu tarz stratejileri oyun içerisinde geliştirebiliyoruz. Düşmanlara karşı gelmeye çalıştığımız bu oyunda birçok aksiyon grubu bizleri bekliyor.
 
 

Tek başımıza veya arkadaşlarla beraber oynayabileceğimiz oyun içerisinde kendimize ait farklı farklı beceriler bulunuyor ve bu becerileri dilersek geliştirebiliyoruz. Oyun içerisinde yine farklı farklı becerilerin kilidini açabiliyor ve bunların gelişmesine katkı sağlayabiliyoruz. Oyunda ne kadar çok beceriye sahip olabilirsek o kadar çok güçlü olabiliyor ve bir o kadar da fazla düşmana karşı gelebiliyoruz. Oyunda beceriler çok önem arz ediyor çünkü tamamen aksiyon odaklı bir yapı bizlere sunulduğundan dolayı becerileri sürekli olarak kullanmaya çalışıyor ve gelen düşman ordularını alt rahat etmeye çalışıyoruz. Oyun zaten tamamen bundan ibaret.

Çeşitli oynamış unsurlarını bünyesinde barındıran bu oyunda en son bölüme yani final bölümüne ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Oyun farklı farklı kısımlar halinde ilerliyor ve bu kısımları temizlemek tamamen bizim işine oluyor. Bu yüzden sürekli olarak bir aksiyon içerisinde kendimizi bulabiliyor ve her bir aksiyonda ise farklı düşman gruplarını ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.
 
 

Oyunda macera ve aksiyon dışında bir de bizlere arka planda bir hikaye anlatılıyor. Bu hikaye kapsamında yine çeşitli hikaye kırıntılarını etraftaki kişiler aracılığıyla dinleyebiliyor veya etkileşime girdiğimiz karakterler aracılığıyla bizlere anlatıldığını görebiliyoruz.Oyunda kendi grup üyelerimiz aralarında etkileşime girebiliyor ve konuşabiliyor dolayısıyla aralarındaki diyalogları da görebiliyoruz.

Oyun içerisinde farklı tarzda etkileşimi girebileceğimiz karakterler ve ilgi çekici grafik sanat stili bulunuyor. Bu sanat stili daha çok çizgi tarzı bir yapıda karşımıza çıkıyor. Bu tarz gerçekten de benim ilgimi çeken sanatlardan biri. Dolayısıyla bu tarz oyunları oynamayı ve bu oyunlarda eğlenmeyi seviyorum.

Karanlık hikayelerin yer aldığı bu oyun içerisinde eski efsanelerden ilham olan çeşitli yapıda öyküler bulunuyor. Bu öyküler tabii ki karşımıza karanlık bir atmosferde çıkıyor ve biz de bu karanlık bölge içerisinde hikayeyi ilerletmeye çalışıyoruz. Ne yazık ki oyunda karşımıza karanlık yapıda ve düşmanlar karanlık yapıda manzaralar çıkıyor. Biz de bu manzaralarla beraber yolumuza koyulmaya ve düşman ordularını  temizlemeye devam ediyoruz.
 
 

Oyun içerisinde hikaye başlamadan önce istediğimiz karakteri seçebiliyor ve bu karakterlerle beraber yolumuza koyulabiliyoruz. Oyun içerisinde farklı karakterler bulunuyor ve bu karakterlerin her birinin kendi özgü özellikleri ve becerileri bulunuyor. Dilersek bu oyunu tekrar tekrar oynayarak bu karakterleri alabilir ve deneyimleyebiliriz. Oyun bizlere prosedürel bir yapıyı sunduğu için sürekli olarak ve tekrar bir şekilde oyunu deneyimleyebiliyor ve tekrardan bu hikaye içerisinde dalabiliyoruz.

Oyun içerisinde prosedürel bir yapı yer alıyor. Bu yapı rastgele bir şekilde oluşturulmuş haritalarla karşımıza çıkıyor. Bir oyunda eğer bu yapı mevcutsa tekrar oynanabilirlik açısından olasılığı yüksektir diyebilirim ancak tabii ki bu her oyunda bu durum geçerli değil. Her oyun bunu doğru bir şekilde bu mekaniği bizlere sunamayabiliyor ancak çoğu bu yapım bu yapıyı benimsemiş durumda ve tekrardan oynanabilirliği yüksek durumda. Bu tarz  mekanik her oyuna giriş yaptığınızda farklı haritaları farklı keşif unsurlarını bizlerin karşısına çıkartıyor ve her oyundan farklı bir deneyim elde etmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla bu oyunda her bir başlangıçta ve her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor diyebilirim.
 
 

Oyunda bizlere belli bir büyüklükte bir harita veriliyor ve bu haritayı  keşfetmeye başlıyoruz. Bu harita içerisinde farklı farklı kısımlar ve bölgeler bulunuyor. Bu bölgeleri keşfederek yeni düşman türleri ile karşılaşabiliyor ve karanlık öykü kısmında ilerlemeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı düşman türleri ve farklı karakterler bulunuyor. Bu düşman türlerini alt etmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyun zaten tamamen bundan ibaret: Direkt olarak aksiyona giriş yapıyor, karşımıza çıkan düşmanları ortadan kaldırıyor ve elimizdeki becerileri düşmanlara karşı kullanmaya çalışıyoruz.

Oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğim gibi karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor. Bu karanlık atmosfer içerisinde lanetli yaratıklar, düşmanlar ve daha fazlası bulunuyor. Bunları alt etmek için elbette kendi yeteneklerimize ve ekip arkadaşlarımıza güvenebiliyoruz. Oyunda çizgi tarzı bir yapı benimsenmiş durumda ve bu karanlık yapı çizgi tarzı ile harmanlanmış durumda. Oyun içerisinde seçebileceğimiz farklı farklı karakterler yer alıyor. Bu karakterlerin de sınıfı birbirinden farklı oluyor.
 
 

Oyunda yine alan saldırılarından birebir saldırılara karşı çok farklı saldırı çeşitleri bulunuyor Vv bunları düşmanlara karşı dilediğiniz şekilde uygulayabiliyoruz. Oyunda kullandığımız her bir karakterin farklı özelliği bulunuyor. Örneğin bir karakterle beraber etrafa buzlar atabiliyor ve düşmanları dondurabiliyor diğer bir karakterle ise alan hasarı atabiliyor ve düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Dolayısıyla her bir karakterin farklı özelliği de farklı becerileri bulunuyor. Bu becerileri kullanmak da tamamen bizim işimiz. İstediğimiz şekilde istediğimiz stratejide bu oyunu bitirmeye çalışarak karşımıza çıkan düşmanları ve düşman gruplarını alt etmeye çalışıyoruz.

Siz de bu tarz üstten görünümlü aksiyon rogue-like oyunlarından hoşlanıyorsanız bu yapıma bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun şuan da Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz Steam sayfasından oyunu istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Oyunun birçok raporda 6 Nisan tarihinde çıkış yapacağı belirtiliyor ancak Steam üzerinde Pek Yakında ifadesi yer alıyor. Yine de biz bu oyunu 6 Nisan'da çıkış yapmayı bekliyoruz. Dolayısıyla bu oyunu Nisan ayı içerisinde çıkış yapacak muhtemel oyunlar arasına ekliyorum.