Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncı Thunderful Games ve geliştirici Image & Form Games, sıra tabanlı RPG devamı SteamWorld Heist II için yeni bir fragman videosu yayınladı.
 
SteamWorld Heist II, 8 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam aracılığıyla çıkacak.
 
SteamWorld Heist II'de oyuncular açık denizlerde komik ve heyecan verici bir maceraya atılıyor ve Steambot'lardan oluşan ayaktakımının yanında Kaptan Leeway rolünü üstleniyorlar. Oyuncular, metal uzuvların ve mekanik kalplerin paslanmasına neden olan ölümcül su krizinin gizemini çözmek için yelken açarken, yukarıda ve aşağıda geniş ufukları keşfedecekler.
 
Kaptan olarak mürettebatınızın kaderini elinizde tutuyorsunuz. Onları farklı silahlarla donatın, yeteneklerini ve ekipmanlarını özelleştirin ve karşınıza çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelmek için zengin iş sistemini kullanın.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu SteamWorld Heist II Thunderful Games Image & Form Games
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız