Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor

 
 
Strateji serisi Total War’un geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Creative Assembly'nin yeni bir Star Wars temalı oyun üzerinde çalıştığı bildiriliyor. DualShockers tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Ekim 2023 itibarıyla Sega'nın sahibi olduğu stüdyoda üç farklı seri oyunun geliştirildiği aktarılıyor. Bu oyunlardan biri Total War: Star Wars.
 
Creative Assembly üç farklı proje yürütüyor
 
 
 
Creative Assembly bünyesi altında geliştirilen üç farklı Total War oyununun hangisinin tamamlanmaya en yakın olduğunu şu an için bilemiyoruz. Ancak serinin en yeni oyunu Total War: Pharaoh geçtiğimiz yıl Bulgaristan merkezli Creative Assembly Sofia tarafından bizlere sunuldu. Bu yapım oyuncular tarafından bir hayli eleştirildi ve akabinde stüdyo özür dilemek durumunda kaldı.
 
Strateji oyunu serisiyle tanınan ancak aynı zamanda Alien Isolation oyununu da geliştiren İngiltere merkezli Sussex şirketi geçtiğimiz yıl habersiz bir proje üzerinde çalıştığını açıkladı. Sırf bu proje için İngiltere'nin Newcastle kentinde üçüncü bir geliştirme stüdyosu kurdu.
 
Öte yandan Sega geçtiğimiz Eylül ayında çevrimiçi çok oyunculu aksiyon oyunu Hyenas’ı iptal ettiğini açıkladı. Bu iptal, Creative Assembly stüdyosunda gerçekleştirilen işten çıkarmalar sebebiyle meydana geldi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor

Hudson51

20.5.2024 15:05:46

0
Şöyle online içeriği ve MTX olmadan kemiksiz bir Star Wars RTS'sine aç kaldık yahu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız