Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Warner Bros Games'in ve geliştiriciliğini Player First Games’in üstlendiği platform dövüş oyunu MultiVersus için bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün yaptığımız haberle beraber Joker karakterinin geleceğini aktardık. Şimdi ise bu karakterin oynanış fragmanı bizlere sunuldu ve böylece karakterin nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan görebilirsiniz.
 
MultiVersus yeni bir deneyimle gelmeye hazırlanıyor
 
 
 
Aktör Mark Hamill (Batman: Arkham video oyunu serisi, Batman: The Animated Series) tarafından seslendirilen ikonik karakter, oyunculara farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Aynı zamanda Joker karakterinin farklı varyantlarını da burada görebiliyoruz.
 
MultiVersus bildiğiniz üzere bir dönem dijital mağazalardan satıştan kaldırıldı ve şimdi ise yeni bir döneme geçiş yaparak piyasaya sürülmeyi bekliyor. Açıklanan detaylara göre PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için 28 Mayıs tarihinde çıkacak.
 
Bu yapım ilk çıktığı dönemde oldukça sevildi ve kendine has bir oyuncu topluluğunu etrafına topladı. Steam incelemelerine bakacak olursak çok olumlu etiketine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız