Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı!

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Arrowhead Game Studios’un üstlendiği işbirliği odaklı üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Helldivers II'nin güncel satış sayıları açıklandı. Ortaya çıkan detaylara göre oyun 5 Mayıs itibarıyla 12 milyon adet satış sayısına ulaştı.
 
Helldivers II şirkete önemli ölçüde kar sağlıyor
 
 
 
Helldivers II bildiğiniz üzere 8 Şubat tarihinde PlayStation 5 ve Steam Platformu üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyun o günden bu yana oldukça popüler bir hale geldi ve hala çok oynanmaya devam ediyor.
 
Sony Interactive Entertainment geçici CEO'su Hiroki Totoki tarafından belirtilene göre oyunun satışları 2022'de piyasaya sürülmesinden sonra aynı döneme denk gelen God of War Ragnarok tarafından kırılan rekoru geride bıraktı.
 
Sony Interactive Entertainment'ın bugüne kadarki en iyi PC oyunu olan Helldivers II çok platformlu bir sürüm olarak hizmet sunmaya devam ediyor. Bu yapım Sony Group Corporation'ın 31 Mart 2024'te sona eren mali yılının dördüncü çeyreğindeki satışlara ve kar oranına önemli ölçüde katkıda bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

myze

16.5.2024 20:16:45

0
Çöppp

BSC Misafiri

15.5.2024 18:40:35

0
X box a da çıkarsana Sony.

memomix

14.5.2024 18:31:54

0
Call of Duty hilecileri başta olmak üzere; SBMM,EOMM,saçma sapan skins,Fortninetımsı karakterlerle birlikte artık işin b.kunu bambaşka bir boyuta çıkaran yapımcılar,tasarımcılar sayesinde Helldivers II'nin satışlardaki artışı devam ediyor, etmeli de. Yakında ben de geçeceğim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız