Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
    League of Legends EMEA Masters Spring 2024 turnuvası başladı. Turnuvanın 1. gün karşılaşmalarının ardından; Beşiktaş Esports, A grubunda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle grubunda 2. sırada yer alıyor. Boostgate Esports ve Papara SuperMassive ise 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle gruplarında 3. sırada yer alıyor. Temsilcilerimizin üst tura yükselebilmesi için bugün oynayacakları son karşılaşmaları galibiyetle tamamlaması gerekiyor. Gruplarındaki sıralamada yer alan en iyi 2 takım üst tura yükselecek.  
 
     A grubunda Beşiktaş Esports; Los Heretics (19:00), Zero Tenacity (21:00) ve Geekay Esports (23:00) ile mücadele edecek.
 
     B grubunda Boostgate Esports; Karmine Corp Blue (19:00) hemen ardından Dsyre (20:00) ve SK Gaming Prime (22:00) ile mücadele edecek.
 
     C grubunda Papara SuperMassive; Nigma Galaxy MENA (19:00), Team BDS Academy (20:00) ve  Guasones Team (23:00) ile mücadele edecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız