Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 3 Unreal Engine 5'e Taşındı: Görüntüler Dikkat Çekici

 
 
Rockstar Games tarafından biz oyun severlere sunulan ve açık dünya aksiyon macera deneyimini aktaran GTA 3, bildiğiniz üzere 2001 yılında piyasaya sürüldü. Eski olmasından dolayı oyuncular oyunu günümüze uyarlamanın yeni yollarını arıyor ve bu kapsamda mod geliştiricileri devreye giriyor.
 
GTA 3 görüntüleri hayranların dikkatini çekiyor
 
 
 
"Flames per second" Şubat 2023 tarihinde Unreal Engine 5'te GTA San Andreas'ı gösteren yeni bir video paylaşmıştı. Aynı içerik üreticisi şu anda yeni bir sürümle karşımıza çıkıyor ve bu sefer Grand Theft Auto 3'ün Unreal Engine 5 oyun motoruna uyarlandığını görebiliyoruz.
 
Fan yapımı mod olarak karşımıza çıkan bu sürüm için GTA 5'ten birkaç mod kullanılmış durumda. Diğer taraftan Liberty City Remix Modu UE5 oyun motoruna taşındı ve böylece yeni GTA 3 sürümünün yükseltilmiş 3D modellere sahip olduğunu ve güncellenmiş araç paketleri ile beraber bizlere aktarıldığını belirtebiliyoruz.
 
Yayınlanan videoda 11 dakikalık oynanış görüntüleri yer alıyor. Ayrıca bazı temel oyun mekaniklerini de bu içerikten görebiliyorsunuz. Dolayısıyla klasik GTA oyununun günümüzde nasıl görüneceğini bu video sayesinde az çok anlayabilirsiniz.
 
İşte video 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming GTA GTA 3 Grand Theft Auto 3 PC PS2 Xbox iOS Android PSN Action
Epic Games Bahar İndirimleri Bitmeden Alabileceğiniz Oyunlar Days Gone Geliştiricisi Bend Studios'un Yeni Oyunu Canlı Servis Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aterikasedi

26.3.2024 02:46:42

+1
Gta 5'e Liberty City Remix harita modu , Gta 3 araba modu ve Claude modu yüklenmiş. Üstüne cila olarak grafik modu eklenmiş. Unreal 5 falan değil yani.

BSC Misafiri

25.3.2024 20:23:30

+2
Unreal Engine 5'e taşınmış bir oyun için konulan video başlığı "Unreal Engine 5 Gameplay Concept made with GTA 5 PC Mods" "GTA 5 PC Mods" "GTA 5" Unreal Engine 5'e taşınmamış . Gta 5 modlanarak Unreal Engine'de nasıl görünürdü konsepti yapılmış ki Clickbait izlenme kasma videolarıdır. Gta 6 concept 4K 1080p açıklamalara bakarsınız Gta 5 with mods diye 20 tane mod sıralarlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto III
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız