Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor

 
Görmek istediğiniz filmleri oluşturabileceğiniz ve çekebileceğiniz bu yapımda gerçekçi simülasyon unsurları, inşa etme mekanikleri ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda uzun zamandır aklınızda olan tüm çekim sistemlerini düşünebiliyor, doğrudan bu detayları oyuna dahil edebiliyor ve sinema alanında gerçekten de iyi işler başarmak için elinizden geleni yapmaya koyulabiliyorsunuz.
 
 
Bir film uzmanı olmak için elinizden geleni yapmaya koyulabileceğiniz bu yapımda aklınızdaki o parodiyi veya sahneyi çekebiliyor, gerçekçi ortamlarla kendimizi bulabiliyor, buralarda çekim sahnelerini tamamen kendimize göre ayarlayabiliyor ve her bir unsuru burada tek tek biz düzenleyebiliyoruz. Yani oyun içerisinde kendi stüdyomuzu istediğimiz şekilde yönetebiliyor, bu stüdyomuzu en iyi şekilde geliştirebiliyor ve dekore edebiliyor, aynı zamanda çeşitli dallarda ödüller kazanmak için farklı noktalara doğru geçiş sağlayabiliyoruz.
 
Dolayısıyla yapım içerisinde yapacaklarımızla beraber oldukça önemli sistemlerin olduğundan bahsedebilir ve bu sistemler üzerinde tamamen usta olmak bizim işimiz oluyor. Oyun içerisinde film seti videomuz özelinde tüm yönetim unsurlarını elimize alabiliyor, bu yönetim unsurlarıyla beraber istediğimiz gibi ilerleyebiliyor ve dahası oyunda yapacaklarımızla beraber değişkenlik gösteren bir sistemin olduğundan da bahsedebiliyoruz.
 
 
 
Elimizi aldığımız sinema bileti ile beraber farklı filmlere gidebildiğimiz ve bu filmlerle beraber en iyi şekilde oyunculuk yeteneğimizi geliştirebildiğimiz yapımda çığır açan filmler yaratabiliyor, yeni nesil oyunculuk yetenekleriyle beraber burada bir gelişmişlik söz konusu olduğundan bahsedebiliyor ve film endüstrisinde bir çağı başlatmak için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde gerçekten de şöhretin kapılarını açabileceğimiz bir yapının olduğundan bahsetmemiz mümkün.
 
İnşa edebileceğimiz, süsleyebileceğimiz, yönetebileceğimiz ve daha hızlı geliştirebileceğimiz bu yapımda kendi film stüdyomuzu en iyi şekilde yönetebiliyor, buralarda neler olması gerektiğini tamamen biz karar verebiliyor ve aklımızdaki o sahneyi yetiştirmek ve aynı zamanda çekmek için farklı şekillerde ilerlemek durumunda kalabiliyoruz. Çalışma saatlerini ayarlayabileceğimiz, diğer setlerden hisse satın alabileceğimiz ve kendimizi bu sektöre adayabileceğimiz bu yapımda yapacaklarımızla beraber iyi bir şekilde pazarlamaya karar verebiliyor ve bu pazarlamalarla beraber de hızlı bir şekilde para kazanmanın yollarını arayabiliyoruz.
 
Oyun içerisinde çok daha fazlasını yapabileceğiniz ve herhangi bir şeyin sonucunun olmayacağı bu yapımda hangi seçeneği seçerseniz ona göre kendinizi farklı yollara doğru savurabiliyor ve bu yollar içerisinde siz de elinizden geleni yapmaya koyulabiliyor ve yapacaklarınızla beraber oldukça değişkenlik gösteren bir yolun olduğundan da bahsetmek gerekiyor. Diğer stüdyolardan hisse satın alarak burada kârınızı katlayabiliyor, en iyi şekilde hisselerinizi yönetebiliyor ve para kazanmanın yollarını farklı şekillerde de arayabiliyorsunuz.
 
Diğer taraftan oyun içerisine elbette bir film stüdyosuna sahip olduğunuzdan dolayı bu stüdyoyu en iyi şekilde işletmek tamamen sizin işiniz oluyor. Öte yandan duvar kağıtları ile beraber dekore edebileceğiniz, etraftaki duvarları nasıl olmasına sizin karar verebileceğiniz ve içerisindeki mobilyaların ve sistemlerin nerede olması gerektiğine tamamen siz karar verebiliyorsunuz.
 
 
 
Bu karar verme yetkinizle beraber istediğiniz şekilde ilerleyebiliyor veya diğer taraftan yeni nesil oyunculuk yeteneklerinizi burada geliştirmek durumunda kalabiliyorsunuz. İsterseniz film sektöründe yetkin biri olun, isterseniz de tamamen amatör bir şekilde başlayın bu hiç önemli değil. Oyun içerisinde tüm önemli noktalar vurgulanıyor ve burada öğrenmek için kısa sürenizi ayırmanız gerekiyor.
Kendi setlerinizi yaratabileceğiniz ve filmlerinizi tasarlayabileceğiniz bu yapımda elbette hangi sistemlerle beraber ilerlemek istiyorsanız ona göre kendi seçiminizi yapabilir ve buna göre oyuncuları da seçebiliyorsunuz. Dolayısıyla öncelikle kafanızda bir film senaryosu tasarlayabiliyor, bu film uzun veya kısa olabiliyor. Uzun metrajlı olursa elbette ona göre kendinize özgür profesyonel oyuncular seçebiliyor, kısa olabilirse elbette ona göre de kendi seçimlerinizi ayarlayabiliyorsunuz.
 
Öncelikle buna karar verdikten sonra filmin yazım işlemine başlayabiliyor ve daha sonrasında ise oyuncuları seçebiliyor, kostümleri ayarlayabiliyor, kamera hareketlerine ve nereden nasıl açılarla geleceğini siz karar verebiliyor ve ortamın her bir dekor unsurları ile beraber tek tek siz uğraşabiliyorsunuz. Zaten oyun içerisinde tüm bu detaylarla uğraşmak gerçekten de büyük uğraşların meydana getirdiğini kanıtı olarak karşımıza çıkıyor ve oyuncuların davranışlarına, neler yapması gerektiğine, ne konuşması gerektiğine ve diğer unsurlara tamamen siz karar verebiliyor ve ona göre kendi ayarlamanızı yapabiliyorsunuz.

Gelecek vaat eden aktörler arasından seçim yapabileceğiniz bu yapımda film çektikten sonra ses tasarımına ve sahnelerin düzenine kadar sizin karar vermeniz gerekiyor. İşler bu noktada gerçekten de detaylı bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarmakta fayda var. Dolayısıyla oyun içerisinde filmi çektim kaydettim sistemi bulunmuyor. Bunun sonrasında ise tüm unsurlarla beraber siz oynayabiliyor, tüm seslendirmelerle, kameranın bakış açılarıyla, dekorasyonlarla ve diğer tüm detaylarla sizin uğraşmanız gerekiyor. Bu da büyük bir profesyonel olmaya gerektiriyor.
 
 

Örneğin, oyun içerisinde bir aşk senaryosu yazmak istiyorsanız ona göre karakterleri ayarlayabiliyor, ortamları elden geçirebiliyor, oyunculuk seçimlerine katılan oyuncuları burada seçebiliyor, elinizden geldiğince ona göre kendi dekor sistemlerinizi oluşturabiliyorsunuz. Senaryoları tamamen siz yazabiliyor, hangi seslere sahip olmasını istiyorsanız ona göre ses sistemini de ayarlayabiliyor ve en parlak yıldızlarla beraber oyunda ilerlemeye çalışabiliyorsunuz. Burada gelecek vaat eden aktörler arasında istediğiniz şekilde seçim yaptıktan sonra elbette gizli mücevherlerin olduğundan da bahsetmek mümkün. Yani oyun içerisinde her bir yıldızın burada benzersiz özellikleri ve talepleri bulunuyor. Dolayısıyla bu talepleri karşılamak istiyorsanız ve ona göre kendi ayarlamanızı da yapmanız gerekiyor.

Pürüzsüz bir film senaryosu hazırlayabileceğiniz ve aynı zamanda çekim unsurlarıyla beraber ilerleyebileceğiniz bu yapımda tüm yönetim unsurlarını elinize alabiliyor ve bununla beraber de en iyi şekilde oyunda ilerlemek durumunda kalabiliyorsunuz. Tüm çekim unsurlarının elinizde olması elbette tüm yönetim unsurlarının sizlerde bulunması anlamına geliyor. Dolayısıyla burada yapacağınız her hamle oldukça önem arz ediyor ve tüm küçük detaylarla beraber tek tek sizin uğraşmanız gerekiyor. Dolayısıyla bu da uzun uğraşların ve zamanının aldığı durumu beraberinde getiriyor. Bu da uzunca vakitler oyunda ilerlemeniz ve yer almanız gerektiği anlamına geliyor. Dolayısıyla bu tarz oyunlar da elbette gerçekçi simülasyon unsurları olduğundan dolayı yapacağınız her hamlenin oldukça önem arz ettiğini aktarmak gerekiyor.
 
Yapım içerisinde elbette büyük oranda bir yarışma içerisinde olduğunuzu aktarmak gerekiyor. Bu yarışma elbette diğer stüdyolara denk geliyor ve içerisinde bulunduğunuz konumu yükseltmek için elinizden geleni yapmaya koyulmak üzere oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz.
Yapım içerisinde kendi senaryonuzu tasarlayabilir, aklınızdaki tüm fikirleri oyuna dökmek için tüm dekorları, oyuncuları ve sahne figürasyonlarını tamamen siz ayarlayabiliyor ve buna göre aslında gerçek hayatta yapmak istediklerinizi doğrudan o yönde görebiliyorsunuz. Bu da elbette kafanızdaki o ütopyayı oyuna aktarmak için en güzel seçenek diyebiliriz.
 
 

Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca tüm yönetim unsurlarını elinize alabilir ve detaylı unsurlarla beraber sahnenin her bir dekorunu tek tek siz ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin bir imparatorluk alanı ayarlamak istiyorsanız elbette öncelikle kalenin bir odasını yapmanız gerekiyor. Sağa sola taşlı duvarların olduğunu koyabiliyor, sağda solda aynı zamanda meşalelerin olacağı ortamı düzenleyebiliyor ve tüm dekor unsurlarını tek tek hangi yöne doğru kurmak istiyorsanız ona göre bu kurulumları gerçekleştirebiliyorsunuz.

Dolayısıyla yapım içerisinde gerçekten de detaylı unsurların yer aldığını söyleyebilir ve bu unsurlarla beraber de hızlı bir şekilde oyunda ilerleyebiliyorsunuz. Zaten oyuna ne kadar çok hızlı bir şekilde ilerlemeye çalışırsanız ve ne kadar çok çekim yaparsanız ona göre de kendinize üst sıraları yerleştirmek isteyebiliyor ve diğer film yönetim unsurlarının önünde olmanız gerekiyor.

Elbette sadece filmi yapan siz değil. Diğer taraftan yanınızda çeşitli yardımcılar bulunuyor. Bu yardımcılarla beraber koordineli bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyor ve onlara eğiterek de aynı şekilde çeşitli görevlendirmeler verebiliyorsunuz. Bu görevlendirmelerle beraber de sahnenin çekimlerini ayarlayabilir ve ona göre filmi tamamlayabiliyorsunuz.

Bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi ve stratejinizi oyuna kendi seçimlerinize yapabiliyorsunuz. Dolayısıyla burada her bir oyuncunun farklı şekillerdeki kafasındaki düşünceleri hangi düşüncelere sahip olması gerektiğine karar verebildiğiniz yapılar ve daha fazlası bizleri bekliyor.

Bu tarz oyunlardan hoşlanırsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.
 
 

İtibarınızı yükseltebileceğiniz, çevrenizi geliştirebileceğiniz ve stratejik kararlar alabileceğiniz bu yapımda kendi ödüllerinizi almak için elinizden geleni yapmaya koyulabiliyorsunuz. Kırmızı halıya hakim olmak için elbette büyük oranda çaba sarf etmeniz gerekiyor ve sinema tarihindeki yerinizi güvence altına almak için farklı şekillerde ilerlemek durumunda kalabiliyorsunuz.
Dolayısıyla oyuna giriş yapmadan önce bu tarz unsurları düşünmeniz gerekiyor ve ona göre kendi stratejilerinizi benimsedikten sonra da hamlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
Kısaca toparlayacak olursak oyunun içerisinde gerçekten güzel bir film senaryosu oluşturabileceğimiz ortamlar bulunuyor. Tüm yönetim unsurlarını elimizde bulundurduğumuz yapımda istediğimiz sinema filmini çekmek üzere burada bulunabiliyoruz. Hem senaryo içerisinde yer alan detayları ayarlayabiliyor hem de dekor unsurlarını tamamen biz belirleyebiliyoruz.
 
Bu tarz oyunlarda elbette yapacaklarımızla beraber tamamen değişkenlik gösteren ortamların olduğundan bahsedebiliyor ve bununla beraber de oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz. Kendi dekor unsurlarımızla beraber film yıldızlarını ortaya çıkarabileceğimiz ve film yıldızları ile beraber kendi seçimlerimizi yapabileceğimiz yapımda hangi oyuncuların oynaması gerektiğine biz karar verebiliyor, kendi oyunculuk sistemlerimize beraber yıldız oyuncuları sahneye dökebiliyor ve her çekim ve film sonrası elbette aldığımız başarıya göre de para kazanabiliyoruz.
 
 

Bunun dışında sadece film çekim işlemleri ile değil aynı zamanda hisseler satın alabiliyor, diğer film stüdyolarına çeşitli tekliflerde bulunabiliyor ve farklı şekillerde oyunda para kazanma sistemlerinin olduğundan da bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla kırmızı halıya nasıl hükmedebileceğimiz ve övgüler kazanabileceğimiz bu yapımda elbette listelerde en üst sıralarda yer almak için büyük oranda çaba sarf etmek gerekiyor.

Bunun dışında oyun içerisinde kendi stüdyomuz bulunuyor, bu stüdyoyu dediğimiz şekilde geliştirebiliyor, yükseltebiliyor ve dekore edebiliyoruz. Aynı zamanda hisselerimizi arttırdıktan sonra da elbette kazancımıza kazanç çekmek durumunda kalabiliyoruz. İtibarımızı yükseltebileceğimiz ve çevremizi daha da fazla genişletebileceğimiz yapımda aldığımız ödüllerin başarısının tadını çıkarmak için burada elbette övgüleri kabul ediyor ve oyunun 6 Haziran 2024 tarihinde bizlere sunulacağını da aktarabiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz oyunlar gerçekten de güzel bir deneyim beraberinde getiriyor ve kendi stratejinizi ortaya çıkarmak için bu yapım içerisinde yer almanız gerekiyor. Aklınızdaki film senaryosunu oyuna dahil edebileceğiniz yapım oynanması ve denenmesi gereken projeler arasında.

Bu haberin bağlantısı
URL
Blockbuster
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız