Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor

 
MINTROCKET ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan DAVE THE DIVER için yeni ve ücretsiz bir genişleme paketi geliyor. Godzilla adındaki yeni paket, 23 Mayıs tarihinde oyunculara tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak. Ekibin belirttiğine göre bu paket zaman sınırlı olup 23 Kasım'a kadar kullanılabilir olacak.
 
Godzilla genişlemesiyle yeni macera bizleri bekliyor
 
 
Mavi derinliklere doğru ilerlemeye çalışabileceğimiz aynı zamanda kendimizi sular altında bulabileceğimiz yapımda tuhaf canavarlara ve yaratıklara rastlayabiliyoruz. Şimdi ise yeni ek paketle beraber farklı canlılarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Canavarların kudretli hükümdarı Godzilla şimdi mavi derinliklerde yer alıyor.
 
Gündüzleri suyun derinliklerine inebildiğimiz ve diğer saatlerde ise restoran işlettiğimiz yapımda çeşitli gizemleri çözmeye çalışıyor ve diğer taraftan suşi restoranını işletirken kendimizi geliştirebiliyoruz. Şimdi ise Godzilla’nın hüküm sürdüğü topraklara doğru ilerleyebiliyor ve burada yepyeni maceralar bizleri bekliyor.
 
DAVE THE DIVER şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. Ayrıca PlayStation Plus Oyun Kataloğunda da yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız