Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Game Pass kütüphanesi genişlemeye ve yeni oyunları oyunculara sunmaya devam ediyor. Şimdi ise geçtiğimiz günlerde iki farklı oyunun daha hizmete eklendiğini aktarabiliyoruz. Bu oyunlar arasında "Another Crab's Treasure" ve "Star Wars Jedi: Survivor" yer alıyor.
 
Game Pass genişlemeye devam ediyor 
 
 
 
Another Crab's Treasure macera içeriği ile beraber hem Xbox Game Pass hem de PC Game Pass'e gelirken Star Wars Jedi: Survivor, EA Play aracılığıyla Xbox Game Pass Ultimate kullanıcılarına sunuluyor. Star Wars Jedi: Fallen Order olaylarından beş yıl sonrasını konu alan Survivor'da Cal Kestis'in İmparatorluğa karşı mücadelesine devam ettiği görülüyor.
 
Another Crab's Treasure oyunu su altı dünyasında geçiyor ve hayatta kalma mücadelesini bizlere sunuyor. Oyunda çöpleri kabuk olarak kullanmak zorunda kalan bir yengeci kontrol ediyor ve kabuğumuzu geri almak için büyük bir maceraya atılıyoruz.
 
Xbox Game Pass aboneliğiniz varsa bu oyunları bir göz atabilir ve oynayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız