Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor

 
 
The Fun Pimps imzalı açık dünya zombi temalı hayatta kalma oyunu 7 Days to Die, yaklaşık 11 yılın ardından tam sürüme kavuşuyor. Bildiğiniz üzere oyun 2013 yılında erken erişim olarak piyasaya sürüldü ve o günden bugüne kadar mevcut sürümle beraber devam etti. Şimdi ise oyunun tam bir oyun deneyimine hazır olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Oyunun tam sürümü için konsol oyuncuları ek bir ücret ödeyecek 
 
 
 
Geliştirici ekip tarafından açıklanan detaylara göre oyun resmi olarak erken erişim sürümünden ayrılıp tam sürüme kavuşmayı bekliyor. 1.0 sürümü ile beraber yeni bir deneyimi bizlere sunmayı hedefleyen oyun, hem PC hem de konsol oyuncularının karşısına çıkıyor.
 
Yeni güncellemeyle dikkat çekici zombi türlerinin, araçların ve daha fazlasının ekleneceğini aktarabiliyoruz. Ancak açıklanan detaylar arasında konsol oyuncularını üzecek bir durum söz konusu. Çünkü oyunu daha önce konsollarda satın almış olsanız bile ne yazık ki tam sürüme kavuştuktan sonra ek bir ücret ödeme durumunda kalacaksınız. PC platformundaki oyuncular ise herhangi bir ek ücret ödemeden yeni sürüme kavuşabilecek.
 
Diğer taraftan şu anda oyunun Xbox konsollarında 76 Türk Lirası'na satıldığını PlayStation'da ise 879 TL'lik bir fiyata sahip olduğunu belirtebiliyoruz. Geliştirici ekip, konsol Sony ve Xbox'a oyunun indirime girmesi konusunda birtakım tekliflerde bulunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
7 Days to Die Hayatta kalma Korku Macera Aksiyon The Fun Pimp
Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı

yaratıc1KLAVYE

24.4.2024 05:09:44

0
Az daha bekleselermiş yahu, ne aceleleri varmış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
7 Days to Die
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız