Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda

 
 
Endonezya'dan bağımsız bir geliştirici yeni bir projeye adım atmak üzere hazırlanıyor. Projenin ismi şu anda belli değil ancak aksiyon içeriğinin bizlere sunulduğu kısa bir video yayınlanmış durumda. Tek kişi tarafından geliştirilmesine rağmen dövüşler oldukça ilgi çekici görünüyor.
 
Beat 'em up deneyimi sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
The Raid filminden ilham alan yeni proje aksiyon odaklı yapıyı bünyesinde barındırıyor ve beat 'em up türü ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Endonezya'da geçen oyun Unreal Engine 5 oyun motoru tarafından destekleniyor ve şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor.
 
Geliştirici, ek olarak proje hakkında şunları söylüyor: "Arkadaşlarım ve ben son zamanlarda bu proje üzerinde çalışıyoruz. Henüz başlangıç aşamasında olmamıza rağmen, oyunun Endonezya'da geçtiğini ve "The Raid" filminden ilham aldığını belirtmek gerekiyor. Aksiyon filmlerinden fırlamış gibi bir hissiyat yaşatmak istiyoruz."
 
Oyunda yer aldığımız süre boyunca açıklanan detaylara göre Hendra adlı bir karakteri kontrol edecek ve bu karakter bir hukuk fakültesi öğrencisi olarak karşımıza çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

ASKERTUNGA

2.5.2024 08:21:12

0
Oyunun adı CONDEMNED
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız