Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi!

 
 
Bir süredir geliştirme aşamasında bulunan ve Red Storm Entertainment tarafından geliştirilen ücretsiz çok oyunculu hayatta kalma aksiyon oyunu Tom Clancy's The Division Heartland projesi rafa kaldırıldı. Resmi olarak Ubisoft tarafından açıklanan bilgilere göre oyun ne yazık ki çıkmaza girmiş durumda.
 
Kaynaklar başka oyunlara aktarılacak 
 
 
 
Ubisoft'un yayınladığı yeni bir raporda, şirketin yeni operasyonlarını düzene koyma ve gelişen pazar trendlerine uyum sağlama açısından bu projenin iptal edildiği açıklandı. The Division Heartland'in geliştirilmesini durduran Ubisoft, kaynaklarını XDefiant ve Rainbow Six gibi oyunlara harcayacak.
 
Tom Clancy's The Division Heartland’ın başlangıçta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve bulut için piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak geldiğimiz noktada ne yazık ki son mali raporda projenin tamamen iptal edildiğini aktarabiliyoruz.
 
Oyun ilk etapta Mayıs 2021 tarihinde duyuruldu ve 3 yıllık bir geliştirme sürecinin boşa gittiğini doğrulayabiliyoruz. Normal şartlarda oyunun 2022 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyordu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rexroth

16.5.2024 19:56:04

0
Ha çıktı, ha çıkacak denilen bir oyun öylece iptal edilip çöpe atılmaz. Bence bunu iptal edip yeni çıkacak olan Tom Clancy’s The Division 3 projesi ile birleştirdiler, bunun için tasarlanan içerikleri oraya kaydırdılar. Hatta direkt bu oyunu Tom Clancy’s The Division 3 olarak çıkaracaklar belki de.

KristalTürk

16.5.2024 18:49:02

0
Ubisoft madem 3 yıl harcadın bitir da oyunu. Niye yarım bırakıyorsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız