Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu

 
 
Ortaya çıkan yeni haberle beraber Sony'nin PlayStation bünyesindeki eski Deviation Games çalışanlarından oluşan yeni bir stüdyo kurduğu bildiriliyor. Bu durum eski Deviation Games çalışanı Michael Anthony’nin Linkedin hesabında fark ediliyor.
 
Bu durum Linkedin platformunda fark ediliyor
 
 
 
Linkedin platformunda Michael Anthony “Yakın zamanda Deviation Games çalışanlarının yeni bir IP üzerinde çalıştığını ve Sony'nin bu çalışanlarla başka bir stüdyo kurduğunu duydum” ifadelerini kullanıyor.
 
2020 yılında iki deneyimli Call of Duty geliştiricisi tarafından kurulan Deviation Games, PlayStation platformlarına özel olacak ilk orijinal projeyi ne yazık ki yayınlama fırsatı bulamadı. Tarihler Eylül 2022'yi gösterdiğinde Deviation Games'in kurucu ortaklarından biri olan yaratıcı yönetmen Jason Blundell stüdyodan ayrıldı.
 
Ortaya çıkan detaylara göre Jason Blundell, Sony tarafından kurulmuş yeni stüdyo içerisinde yer alıyor. Anthony'nin gönderisinin ardından sosyal medyadaki kullanıcılar, eski Deviation Games çalışanı JC Farmer'ın Aralık ayındaki bir gönderisini öne çıkarıyor. Gönderide ise “Bunu bir süredir söylemek istiyordum artık söyleyebilirim. Ben PlayStation Studios'ta Oyun Tasarımcısıyım ve Jason Blundell için çalışıyorum” cümleleri yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı

BSC Misafiri

12.5.2024 17:02:47

0
Sağlam live service oyun yapıyordur bu stüdyo yakında duyurulur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız